30 / 07 / 2024

rotana Tri G

rotana Tri G

Körfez'in otel devi Rotana, Türkiye yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Dap Yapı'yla olan işbirliğinin ardından Mar Yapı'yla ortaklık kuran grup, 75 milyon dolarlık proje için kolları sıvadı...

Ekonomik kriz icraları patlattı, bir senede yüzde 59,4 yükseldi...

Yüksek enflasyon nedeni ile yükselen fiyatlar vatandaşı kredi kartlarına ve bireysel kredilere yönlendirirken bankalarında alacakları bir o kadar yükselmeye başladığı kaydedildi. Buna göre, bankalar tarafından tahsil edilmesi gereken tutar 8-15 Aralık haftasında 5,6 milyar lira daha yükselerek 2 tri

Tri Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tri Enerji Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tria Energy GMBH tarafından kuruldu.

Nidapark Bomonti Rotana ile yoluna devam ediyor!

Tarihi semt Bomonti’de yükselen lüks konut projesi 'Nidapark Bomonti'de Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Rotana ile iş birliği yapıldı. 

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Mohammedkamal tarafından kuruldu. 

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana Plus Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Mahammad Mazen Aljeroudı ve Mouaz Baroudı ortaklığında Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mar Yapı’dan tatil kazandıran sinema kampanyası!

Mar Yapı  Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Firma sinema kampanyasının lansmanını ‘Arif V 216’ gösterimiyle yaptı. 

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

G Rotana ve Park Residence Cadde'de dolar kuru sabitlendi!

Döviz kurlarının ABD seçimleri, iç ve dış siyasi gerilimlerin etkisiyle son aylarda hızlı bir yükselişe geçmesi üzerine, iç piyasada döviz kurları ile satış yapan proje geliştiricileri, alıcıların kurdan dolayı zarar etmemesi ve satışların etkilenmemesi için döviz kurunu sabitlemeye başladı.

G Rotana satışa çıktı!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkök “Bizim Türkiye’ye güvenimiz yabancı yatırımcıyı da teşvik ediyor. Türkiye’ye güven, yatırımlara devam anlayışıyla Rotana gibi bir devle sermaye ortaklığıyla G Rotana’yı hayata geçiriyoruz” dedi. G Rotana'da satışlara başlandı.

rotana Tri G Haberi

rotana Tri G

ABU Dabi menşeili otel zinciri Rotana İstanbul'a odaklandı. Önceki yıl Dap Yapı'nın Kartal'da konumlanan Dalga Kule projesindeki rezidanslarını ve otelini Arjaan markası ile işletmeye başlayan şirket, bu sefer Mar Yapı'nın Güneşli'deki Tri G adlı kulesine yüzde 40 yatırım ve işletme ortağı oldu. 152 otel odası ve 153 rezidans daireden oluşan projede yüzde 60 hak sahipleri olduklarım belirten Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Tri G Rotana projesi için 75 müyon dolar yatınm yapılacağım söyledi. 


Ruhsatı aldıklarını, inşaata 1 ay içinde başlayacaklarını belirten Özkök, projedeki rezidans daireleri Dubai'de satışa sunacaklarını ifade etti. Özkök, Rotana'nın Centro Hotel markası üe yer alacağı şehir otelinin 2016 yılının son çeyreğinde açüacağım kaydetti. 


3. OTELE BAKIYORLAR 


Rotana'nın alt markalarından Arjaan ve Centro konseptini Dap Yapı ve Mar...