06 / 05 / 2024

Rotananın prı

Rotananın prı

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Şua İnşaat’ın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

1992 yılından bu yana sektörde projeler üreten Şua İnşaat, PR çalışmalarını yönetmesi için İnomist İletişim’i tercih etti.

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı MODD/group oldu!

Türkiye’nin önde gelen 220’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, bünyesine üç farklı sektörden üç yeni marka ekledi. Grup, iş ortakları arasına Okkalar İnşaat, Sağlam Grup ve Aile Hastanesi’ni kattı.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Satya İnşaat’ın PR ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi Satya İnşaat’ı ekledi. MODD/group, inşaat sektöründeki güven olgusu ve mükemmeliyet anlayışını yeniden kurmak için yola çıkan Satya İnşaat ile anlaştı.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı MODD/group oldu!

Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veren MODD/group, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. MODD/group, inşaat sektöründeki markalaşmanın örnek firmalarından Hasanoğlu İnşaat ile anlaştı.

Ceylan İnşaat’ın PR ajansı Brandworks oldu!

Dinamik ve deneyimli kadrosunu, sağlam finansman kaynaklarıyla birleştirerek Türkiye inşaat sektöründe adından söz ettiren Ceylan İnşaat’ın kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

FerYapı'nın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı ile el sıkıştı

Vakıf Yatırım’ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, 1996 yılında kurulan Vakıf Yatırım’ın iletişim çalışmalarını üstlendi.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Rotananın prı Haberi

Rotananın prı

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, müşteri portföyüne uluslararası otel zinciri Rotana’yı ekledi.


İstanbul Anadolu yakasında Maltepe’de “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” otellerini hizmete açan zincir, hem iş hem tatil amaçlı ziyaretler hem de uzun dönemli konaklamalar ve aileler için eşsiz bir ortam sunuyor.


Üstün hizmetleriyle sektörde fark yaratan dünyanın lider oteller zincirlerinden Rotana’nın İstanbul’daki ilk iki otelinin stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup...