12 / 05 / 2024

Royal Doğa güray öngen

Royal Doğa güray öngen

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Japonya'da depremler doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izleniyor! Türkiye'de de böyle olabilir mi? 

Japonya'da 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sosyal medyada yer alan videoda depremlerin doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izlendiği görüldü. Peki Türkiye'de bu mümkün mü? İşte vatandaşların yorumları...

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Doğa Koleji'nde son durum: Veliler tepki gösterdi!

İzmir'de öğretmenlerin aylarca maaş alamayıp, iş bırakması nedeniyle İTÜ Vakfı'na devredilen Doğa Koleji'ndeki veliler, 1 hafta geçmesine rağmen öğretmenler ile diğer personelin hala maaşını alamadığını iddia etti. Veliler okulun önünde toplandı ve duruma tepki gösterdi...

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili görüşmeler tamamlandı!

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu: "Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin, Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 30 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi!

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Güray İnşaat'tan Esenyurt'a Sheraton Residence projesi geliyor!

Güray İnşaat Esenyurt-Bahçeşehir'de Sheraton Residence projesine hazırlanıyor.Henüz proje aşamasında olan Sheraton Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Royal Doğa güray öngen Haberi

Royal Doğa güray öngen

Yalova'da 2 bin 500 kişiye satılması gereken termal devre mülk hisseli tapuların 40 bine yakın kişiye satıldığı iddia edildi. 

Mağdur edildiğini iddia eden Enver Göçek, "Tapuyu teslim ettiğimde öğrendim ki ayrı yer 3 bin 600 kişiye daha satılmış. Bu durumda en az 500-600 kişi daha bizim gibi mağdur konumuna geldi" dedi. 

Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına, Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, yanıt verdi.

Öngen, dolandırıldığını iddia eden kişinin kendilerinden hisseli gayrimenkul, aynı zamanda da tatil üyeliği aldığını belirtti ve "Satmış olduğum üyelerden yüzlercesine, binlercesine tatil yaptırdım. Hepsinin dataları mevcuttur" diye konuştu.
 

Üç şehirde termal şok!