23 / 05 / 2024

Royal Grup Sky Blue

Royal Grup Sky Blue

ROYAL Group'un ilk projesi Sky Blue İstanbul'a başladı. Royal Yönetim Kurulu Başkanı Çehreli, Sky Blue projesinin 3 bin 880 metrekare arsada sadece 87 daireden oluştuğunu belirtti.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Sky Grup Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Grup Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ubeydullah Sevdalı ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Royal City'de satışlar başladı!

Akkurt Grup, İzmit'teki ultra lüks bir konut projesine başladı. Royal City'de satışlar başladı!

Albatros arazisi Demir Grup Yapı-SKY Investment Group'a satıldı!

Büyükçekmece Albatros arazisi Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. - SKY Investment Group Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye, 160 milyon 30 bin lira bedel karşılığı satıldı.

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Royal Garden’da konutların yüzde 40’ı satıldı!

Vade farkı istemeyen ve peşin alımlarda yüzde 20 indirim kampanyası yapan Royal Grup, Royal Garden Kartal Residence projesinde gördüğü yoğun ilgiyle konutların yüzde 40’ını sattı.

Kartal Royal Garden teslimleri 2017'de yapılacak!

Royal Grup tarafından hayata geçirilen Royal Garden'de daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 374 daireden oluşuyor.

Royal Grup Sky Blue Haberi

Royal Grup Sky Blue

Royal Group'un ilk projesi Sky Blue İstanbul'a başladı. Royal Yönetim Kurulu Başkanı Çehreli, Sky Blue projesinin 3 bin 880 metrekare arsada sadece 87 daireden oluştuğunu belirterek, "Sky Blue İstanbul'da tüm daireler güney cephesine bakıyor. Bu bizim dikkat çekmeye çalıştığımız en önemli özelliğimiz"...