05 / 05 / 2024

royal halı fabrikası satış

royal halı fabrikası satış

TMSF,  Royal ve Atlas Halı'yı 353 milyon lira muhammen bedelle satıyor. İstanbul'da yapılacak ihale açık artırma usulüyle 6 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

Şehitkamil'de 76.7 milyon TL'ye icradan satılık halı fabrikası!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 135 ada 13 parselde yer alan 49 bin 697 metrekare alanlı halı fabrikası 76 milyon 713 bin 158 TL'ye icradan satıyor...

Metropark İkitelli'de 100 ay 0 faiz kampanyası!

Eski Bahariye Halı Fabrikası'nın yerine yapılan İkitelli Metropark projesinde ev fiyatları 200 bin 800 TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede 100 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor...

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Metropark İkitelli dükkan fiyatları 395 bin TL'den başlıyor!

Metropark İkitelli dükkan fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Teknik Yapı'nın hayata geçirdiği Metropark Evleri projesi eski Bahariye Halı Fabrikası'nın yerine inşa edildi...

Royal Tobacco Tire'ye 44 milyon liralık sigara fabrikası kuracak!

Royal Tobacco firması, 44 milyon liraya malolacak sigara fabrikası için Tire Organize Sanayi Bölgesi'ni (TOSBİ) seçti. Bölge içinde yaklaşık 125 bin metrekarelik alanda üretim yapacak olan firma, 450 kişiye iş imkanı sağlayacak.

Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım!

Metropark Halkalı Evleri 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin Eski Bahariye Halı Fabrikası'na yakın konum bulunduğunu söyleyebiliriz.

Gaziantep'te icradan 5.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep 13. İcra Dairesi tarafından, Şehitkamil ilçesinin 2. organize sanayi bölgesinde bulunan 4 katlı betonarme halı fabrikası, 5 milyon 516 bin 865 TL'ye ihale edilecek.

Royal Halı, ürünü cepten seçtirecek!

Royal Halı, cep telefonu ve tabletlerin cisim tanıma özelliği kullanılarak, sanal nesnelerin gerçek görüntülerin üzerine bindirilmesi anlamına gelen ‘artırılmış gerçeklik teknolojisi’ni kullanmaya başladığını fuarda duyurdu.

royal halı fabrikası satış Haberi

royal halı fabrikası satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu. 

TMSF'nin satış ilanı internet sitesinde yayınlandı. Buna göre, Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ, Atlas Halı Aksesuar ve Mobilya Sanayi Ticaret AŞ ve Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan bütünlüğün satılı 353 milyon TL muhammen bedel ile gerçekleştirilecek. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bütünlük, Gaziantep 4.Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan halı üretimiyle ilgili (Royal Halı Fabrikası) mal, hak ve varlıklar, aynı fabrikanın kapalı alanı içinde BCF 2 ismiyle faaliyet gösteren iplik üretimine ilişkin mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların ferî ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi değeri olmayanlar da...