02 / 05 / 2024

royal halı ödül

royal halı ödül

Ar-Ge yatırımları ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettiren Royal Halı, yeni bir ödüle layık görüldü. Royal Halı, Anadolu 500 Listesi’nde ihracatını en çok arttıran 5 şirket arasında yer aldı.

İSO'dan Royal Halı'ya İlk 500'e Giren Sanayi Kuruluşu ödülü!

Royal Halı, İstanbul Sanayi Odası'nın "İlk 500'e Giren Sanayi Kuruluşu" kategorisinde ödüle layık görüldü. Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu'na ödülünü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün verdi...

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

RIBA Uluslararası Ödülü için 30 bina açıklandı!

Birleşik Krallık Mimarlar Enstitüsü (RIBA - The Royal Institute of British Architects), ilk uluslararası mimarlık yarışması olan RIBA Uluslararası Ödülü için yarışacak 30 binayı açıkladı.

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb. açıldı!

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb, Habibe Memi Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Fatih, Cankurtaran Mahallesi'nde açıldı!

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Royal Halı'ya yeni ödül!

Ar-Ge yatırımları ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettiren Royal Halı, yeni bir ödüle layık görüldü. Royal Halı, Anadolu 500 Listesi’nde ihracatını en çok arttıran 5 şirket arasında yer aldı.

Showtur Turizm Tekstil Halıcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Showtur Turizm Tekstil Halıcılık Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin tL sermaye ile, Ayhan Mehmet Çınar Müdürlüğü'nde, Fatih Aksaray Mahallesi 'nde kuruldu.

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat!

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya dahilinde olan projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Ödül Yapı fırsat kampanyası!

Ödül Yapı fırsat kampanyası kapamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor. Kampanyanın geçerli olduğu projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı.

Gazi Çelik: Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor!

Konut almak isteyenlerin yeni gözdesi olan Urankent, hem bürokrasiye hem de eğlence merkezlerine yakın konumuyla üne çıkıyor. Pazarlama Müdürü Gazı Çelik; "Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor" dedi..

Royal Halı dünya lüks markaları arasına girdi!

Naksan Holding bünyesinde işe başlayan Royal Halı, 2009 yılından bu yana verilen ve tüm dünyada bir ürünün lüks olup olmadığının göstergesi olarak kabul edilen Luxury Lifestyle Awards’ın kazananları arasında yer aldı...

Confetti halı dünyaya açılıyor!

Confetti halı dünyaya açılıyor. Confetti Halı Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Çelebi, Dubai, Hırvatistan, Makedonya ve Karadağ'da bulunan otellerdeki projelerde yer aldıklarını ve ihracat ağını genişleteceklerini söyledi...

royal halı ödül Haberi

royal halı ödül

Ar-Ge yatırımları ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettiren Royal Halı, yeni bir ödüle layık görüldü. Royal Halı, Anadolu 500 Listesi’nde ihracatını en çok arttıran 5 şirket arasında yer aldı. Royal Halı, bir dergi ve bankanın işbirliği ile düzenlediği, Anadolu 500 Listesi’nin kazananları arasında yer aldı. 2005 yılında, Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Nakıboğlu Ailesi tarafından, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından NAKSAN Holding bünyesinde faaliyete geçirilen Royal Halı, yaptığı farklı tasarımlar ve yüksek kaliteli üretimiyle Anadolu 500 Listesi’nde ‘İhracatını En Çok Arttıran 5 Şirket’ arasında bulunarak büyük bir başarıya imza attı.

Anadolu’nun en büyük şirketlerinin ödüllendirildiği Anadolu 500 Listesi Ödül Töreni 16 Şubat’ta İstanbul’da yapıldı. Türkiye’nin asıl itici gücü olan Anadolu girişimcilerinin başarısını vurgulayan Anadolu 500 Listesi’nin ‘İhracatını En Çok Arttıran 5...