03 / 05 / 2024

Royal Halının yurtdışında kaç şubesi var

Royal Halının yurtdışında kaç şubesi var

Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı, 30 ülkeye halı ve iplik ihraç ederken, yurt dışında 650’den fazla satış noktasında hizmet veriyor. Firma dünya markası olmayı hedefliyor...

Araba almak isteyenlere müjde! Bu otomobil markaları 600 bin liranın altında! Satış rekoru kıracak..

Türkiye'de en sevilen otomobil markalarından Volkswagen ve Dacia'da yüzde 42.3 indirim uygulanacak modellerin olduğu belirtildi. Hal böyle olunca bu otomobillerin fiyatları 600 bin liranın altına düşecek. İşte 600 bin liranın altında olan otomobil ve modelleri...

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim gittikçe agresif bir hal alırken son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi? İşte ayrıntılar...

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Müteahhitler yurtdışında iş alanlarını artırmalı!

Müteahhitlerin yurtdışında iş yaptığı alanların daraldığını açıklayan TMB Başkanı Mithat Yenigün, Eximbank’ın sermayesinin arttırılması için çalıştıklarını söyledi.

Esas Gayrimenkul rotasını yurtdışına çevirdi!

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Türkler gayrimenkul yatırımında yönünü yurtdışına çevirdi!

Yabancıların Türkiye’ye ilgisi artarken Türkler de yönünü yurtdışına çevirdi. Realty-Türkiye kurucusu Fatih Elibol, ocak-eylül döneminde sadece 5 ülkede 4 bin 100 gayrimenkulü Türkler’in aldığını söyledi.

Türk mimarların yurtdışında etkisi hızla artıyor!

İnşaattaki hızlı gelişme mimarlık şirketlerinin yolunu da açtı. 170 mimar çalıştıran ‘uluslararası’ nitelikte şirketler doğdu.Türk mimarlık şirketleri yurtdışında yaptıkları işlerden ödüllerle dönüyorlar.

Royal Halı, ürünü cepten seçtirecek!

Royal Halı, cep telefonu ve tabletlerin cisim tanıma özelliği kullanılarak, sanal nesnelerin gerçek görüntülerin üzerine bindirilmesi anlamına gelen ‘artırılmış gerçeklik teknolojisi’ni kullanmaya başladığını fuarda duyurdu.

Royal Halı'ya yeni ödül!

Ar-Ge yatırımları ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettiren Royal Halı, yeni bir ödüle layık görüldü. Royal Halı, Anadolu 500 Listesi’nde ihracatını en çok arttıran 5 şirket arasında yer aldı.

Royal Halının yurtdışında kaç şubesi var Haberi

Royal Halının yurtdışında kaç şubesi var


Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı, 30 ülkeye halı ve iplik ihraç ederken, yurt dışında 650’den fazla satış noktasında hizmet veriyor.


Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, büyümeye devam ettiklerini ve hedeflerinin bir dünya markası haline gelmek olduğunu söyledi. Royal Halı’nın Gaziantep’teki 500 dönüm üzerindeki 85 bin metrekarelik tesisinde 4000’den fazla desen halı ürettiğini belirten Nakipoğlu, “ABD, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Orta Asya’ya ihracat için yeni hedefler belirledik. Grubumuzun diğer markası Pierre Cardin Halı da; 30 ülkeye  ihraç ediliyor. Hedefimiz bir dünya markası olmak. Halıcılığın yanında iplikte de Avrupa’nın en büyük tufting üreticileri müşterilerimiz arasında yer...