06 / 05 / 2024

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi, Muammer Alkan, Amer Radhı A Abunajma, Şakir Bal tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu.

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Khatereh Eını Sadr tarafından kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Aqar House Emlak Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aqar House Emlak Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahmy Ahmed F.M ve Youssef M.M.E. ortaklığında kuruldu.

Dream House Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dream House Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alhussein tarafından kuruldu.

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Kılıç, Talat Kılıç ve Murat Kılıç ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Gazi Çelik: Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor!

Konut almak isteyenlerin yeni gözdesi olan Urankent, hem bürokrasiye hem de eğlence merkezlerine yakın konumuyla üne çıkıyor. Pazarlama Müdürü Gazı Çelik; "Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor" dedi..

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi, Muammer Alkan, Amer Radhı A Abunajma, Şakir Bal tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu.

Royal Garden Residence'ı Yıldız Konut Satış Sorumlusu Onur Demir anlatıyor!

Yıldız Konut Pazarlama ve Satış Sorumlusu Onur Demir, Royal Garden Residence projesini www.emlakkulisi.tv kamerasına anlattı. İşte tüm detaylarıyla Royal Garden Residence projesi

Kuryap İnşaat Pazarlama Royal Flats"te 266 bin dolara! Hemen teslim!

Toplam 64 konuttan oluşan Tuzla Royal Flats ´ın yüzde 30'unda yaşam devam ediyor

Tuzla Royal Park Residence'ta 800 bin dolara villa!

Tuzla Orhanlı'da hayata geçirilen Royal İstanbul 2 etaptan meydana geliyor. Projede 72 villa ve 1+1, 2+1, 3+1 konutlar yer alıyor. Royal Park Residence ve Teras Evler olmak üzere 2 etabın bulunduğu proje Kuryap İnşaat Pazarlama imzası taşıyor

Royal Park Residence Tuzla'de 1 milyon dolara!

Kuryap İnşaat Pazarlama tarafından hayata geçirilen Royal Park Residence Tuzla'de 414 metrekare 4+2 villalar 950 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

Eren House Ümraniye'de 310 bin TL'ye! 36 ay vade!

Eren House projesinde alanları 160 metrekare olan 5+1 bahçeli ters dublekslerin satışı sürüyor. Konutların fiyatları 310 bin TL ila 320 bin TL arasında

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Haberi

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi, Muammer Alkan, Amer Radhı A Abunajma, Şakir Bal tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu. 


Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1.  Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 4.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 5.Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. 6.Pazarlama danışmanlığı (ürün geliştirme, marka...