05 / 05 / 2024

Royal inşaat

Royal inşaat

Son yıllarda inşaat sektöründe adından sıkça söz ettiren Saray Halı’nın sahibi Necati Kurmel'in kızı Setenay Metin kimdir? Necati Kurmel'in hangi inşaat firmaları ile ortaklıkları bulunuyor?

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Duruk tarafından kuruldu.

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Kaya, Metin Acar ve Sait Kabayel tarafından kuruldu.

Bahar ayları inşaat sektörüne can suyu oluyor!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, kış aylarının etkisini yitirmesiyle birlikte inşaat sektörünün hareketlenmeye başladığını belirtiyor..

Büyüyen Türkiye için gelişen bir inşaat sektörüne ihtiyaç var!

İnşaat sektörünün büyük bir ekonomik havuz oluşturduğunu söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkisini değerlendirdi.

Tolga Çehreli: İnşaat sektörü ekonominin lider ve sürükleyici sektörüdür!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Çehreli sektörün ekonomide lider konumda olduğunu ifade etti.

İnşaat sektörü 2018'e güçlü giriş yaptı!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, satış rekoru kıran inşaat sektörünün 2018’e güçlü giriş yaptığinı söyledi..

2018 inşaat sektörü için yatırımların yılı olacak!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün 2017 yılınına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ekşioğlu Royal İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Royal İnşaat Anonim Şirketi, 300 bin TL sermaye ile 16 Kasım' da İstanbul İl 'i, Kartal, Cevizli Mahallesi, Denizer Caddesi, Nur Apartmanı' nda kuruldu.

Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı.

Kartal Royal Garden İstanbul'da inşaat Kasım'da başlayacak!

Kartal Royal Garden İstanbul projesinde yer alan dairelerin inşaat çalışmaları Kasım'da başlayacak. Proje kapsamında 30 ve de 20 kattan meydana gelen toplam 2 kule bulunuyor.

Royal Garden İstanbul Kartal'da inşaat çalışmaları Kasım'da başlayacak!

Royal Garden İstanbul Kartal projesi kapsamında inşaat çalışmaları Kasım ayında başlayacak. 24 ay sonra konut teslimlerinin yapılması planlanan Royal Garden İstanbul Kartal, 2 kuleden oluşacak...

Asia Royal İnşaat Turizm Kuyumculuk Gıda Fotoğrafçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asia Royal İnşaat Turizm Kuyumculuk Gıda Fotoğrafçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Kekeç, Şadi Mete, Erdi Akşen tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Özka Ortaklar İnşaat Evleri Pendik Royal'de 247 bin liraya 2+1!

Bank Asya'dan banka kredisinin kullanılabildiği Özka Ortaklar inşaat Evleri Pendik Royal'de fiyatlar 141 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Royal inşaat Haberi

Royal inşaat

Setenay Metin kimdir?

Saray Halı’nın sahibi Necati Kurmel, son yıllarda dudak uçuklatan gayrimenkul portföyüyle de adından söz ettiriyor. Gayrimenkul işlerinin başında ise kızı Setenay Metin bulunuyor.


Kurmel’in, Kuryap ve Royal adlı inşaat şirketleri bulunuyor. Bu şirketlerin başında ise kızı Setenay Metin var. İstanbul-Kurtköy’de 30 milyon metrekare arazisi bulunan Kurmel, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul zenginleri arasında sayılıyor. 


Bu arazilerin büyük çoğunluğu Kurtköy’ün yukarısında yer alan Ballıca bölgesinde yer alıyor. Türkiye’deki büyük inşaat şirketinin yanı sıra, birçok gayrimenkul fonu birlikte projeler gerçekleştirmek için Kurmel’in kapısını çalıyor.


Yaklaşık 25 yıl önce İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Kurtköy’ün potansiyelini görüp buraya yatırım yapan Kurmel’in bölgede 30 milyon metrekare arazi bulunuyor.


Necati Kurmel, bir zamanlar DSP'de, Bülent Ecevit'in yardımcısı olarak tanıdığımız Hüsamettin Özkan'ın da dayısı oluyor.


Gümüşhane'de maden arama ruhsatı...