28 / 04 / 2024

Royal İstanbul örnek daire

Royal İstanbul örnek daire

Yaklaşık 3 bin ünitenin yer alacağı Royal İstanbul Büyükçekmece Sefaköy'de yükselecek. Proje otel, ticaret alanları, home ofis ve konutlardan oluşacak. İşte Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire görseli...

Heran İstanbul örnek daire!

Heran İstanbul'da daireler lansmana özel fiyatlar 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. İşte Heran İstanbul örnek dairesi..

Babacan Port Royal projesinin örnek dairesi tanıtıldı!

Babacan Holding imzası ile inşa edilen Babacan Port Royal’in beklenen örnek dairelerini tamamladı. PŞrojede 1+0’dan 3+1’e kadar daire seçeneklerinin yer alıyor.

Royal İstanbul Gayrimenkul Yapı Geliştime Anonim Şirketi kuruldu!

Royal İstanbul Gayrimenkul Yapı Geliştime Anonim Şirketi, Halil Yardımci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nabil Rouis ile Adel Gannoun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Royal Garden Kartal Residence’ın örnek dairesi hazır!

Royal Garden Kartal’da 3+1 tipi konutların birebir örneği yapıldı. 3.50 tavan yüksekliği dahil tüm detaylar gerçek ölçülerle ve gerçek ürünlerle döşendi. Maket yerine evin kendisini görmek ve dokunmak isteyenler satış ofisindeki örnek daireyi gezebilir.

Adım İstanbul örnek daire!

Adım İstanbul Evleri İstanbul Başakşehir - Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Projede 615 adet konut ve 120 adet dükkan bulunuyor. İşte Adım İstanbul örnek daire görselleri...

Ritim İstanbul örnek ödeme planı!

Ritim İstanbul örnek ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız daire sahibi olunabiliyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor!

İstanbul’un lokasyonu ile dikkat çeken bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor.

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor!

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul’un kaliteli ve konforlu yaşam felsefesi ile hazırlanan örnek daire, doğu ve batı kültürünü harmanlayan iç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Tema İstanbul örnek daireler!

Tema İstanbul Rezidans 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Çeşitli sosyal alanların sunulduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükseliyor. İşte Tema İstanbul örnek daireler...

Royal İstanbul ne zaman teslim?

Dairelerin 1+0'dan 2+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği Royal İstanbul Residence İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilecek. Peki Royal İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Küçükçekmece Royal İstanbul fiyatları!

Küçükçekmece Royal İstanbul fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yaklaşık 1.000 adet daireden oluşacak projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire!

Yaklaşık 3 bin ünitenin yer alacağı Royal İstanbul Büyükçekmece Sefaköy'de yükselecek. Proje otel, ticaret alanları, home ofis ve konutlardan oluşacak. İşte Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire görseli...

Royal İstanbul örnek daire Haberi

Royal İstanbul örnek daire

Royal İstanbul Sefaköy'de konutlar stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Babacan Yapı imzası ile inşa edilecek projede teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. 


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy'de hayata geçirilecek Royal İstanbul Residence'de 1.000'e yakın konut ile birlikte toplam 3 bine yakın ünite bulunuyor. 



Sefaköy Royal İstanbul'un apart otel bloğunun ilk 6 katı yabancılar için satışa açıldı. Projenin bu bloğunda satış fiyatları 149 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Royal İstanbul Küçükçekmece'de yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan yüzde 75'lik kısım 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Otel işletmesi lüks otel zincirlerinden birine ait olacak proje 4 blok halinde yükselecek. 


Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire görseli!



Küçükçekmece Royal İstanbul iletişim

Satış ofisi telefon: 0212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/

Özge...