26 / 05 / 2024

Royal Max Emlak adres

Royal Max Emlak adres

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sıroos    Najafı tarafından kuruldu.

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1'ler 450 bin Euro'dan satılıyor!

İngiltere'nin en büyük emlak geliştirici şirketlerinden biri olan Barratt London, Londra'daki Royal Gateway projesini tanıttı. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Salar Hashemı tarafından kuruldu.

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal'da Pegah Pırhadı tarafından kuruldu.

Kanada'da yabancıya konut satışı yasaklanıyor! Yasa birkaç ay içinde yürürlüğe alınacak!

RE/MAX emlak- gayrimenkul yatırım danışmanı Özenç Canıtez, Kanada'da yabancılara emlak satışının yasaklanmasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cem Gülmez tarafından kuruldu.

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sıroos    Najafı tarafından kuruldu.

Royal Nest Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Royal Nest Emlak Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Sharif, Salah Safaa Alkhaleeli ve Shahrzad Momeni ortaklığında kuruldu.

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Emel Onur’dan RE/MAX’a IRM eğitimi ile dünyaya açılma fırsatı!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

Social Media Awards Turkey 2019 emlak kategorisinde RE/MAX Türkiye sosyal medyayı en iyi kullanan marka olarak seçilerek Altın Ödülü aldı.

Re/Max 7Tepe’nin yeni ofisi açıldı!

Ünlü emlak danışmanı Hasan Can’ın sahibi olduğu Re/Max 7Tepe’nin yeni ofisi açıldı. Düzenlenen törene, çok sayıda davetli katıldı.

Emlağın En'lerinde RE/MAX Türkiye'ye ödül yağmuru!

RE/MAX Türkiye, Hürriyet Emlak tarafından düzenlenen “Emlağın En’leri Ödülleri”nde iki farklı kategoride üç ödül kazandı...

RE/MAX Türkiye'ye sosyal medya ödülü!

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

Royal Max Emlak adres Haberi

Royal Max Emlak adres

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sıroos    Najafı tarafından kuruldu.


Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...