02 / 05 / 2024

royal plus kampanya

royal plus kampanya

Başkent’te lüks ve konforlu yaşamın yeni merkezlerinden Urankent’te hayata geçirilen Royal Plus Konutları’nda ev sahibi olacak öğretmenler yarıyıl tatili de kazanacak. Royal Plus Konutları'nda öğretmenlere özel kampanya düzenlendi.

Royal Plus'ta daireyi teslim alana kadar kredi taksitlerini firma ödüyor!

Ankara Yenimahalle’de Urankent Projesi kapsamında yapımı devam eden Royal Plus Konutları, yatırımcısını kazandıran kampanyalar ile desteklemeye devam ediyor. Royal Plus'ta daireyi teslim alana kadar kredi taksitlerini firma ödüyor...

Royal Plus Konutları'ndan daire alanlar tatil kazanıyor!

Ankara Yenimahalle'de inşaatına başlanan Urankent'in yeni projesi Royal Plus Konutları, daire sahibi olanlara 1 hafta 5 yıldızlı otelde tatil hediye ediyor. Kampanya 31 Ağustos'a kadar devam edecek.

Telefonunu yenilemek isteyenlere değişim fırsatı! Samsung Galaxy S22 Plus'a indirim! 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Samsung Galaxy S22 Plus'ta değişim kampanyası başlattı Kampanya kapsamında 10.000 TL'ye varan indirimler alabilirsiniz. Peki Samsung Galaxy s22 Plus'ın Teknosa'daki fiyatı nedir? İşte 18 Ekim 2022 itibariyle fiyat listesi…

Samsung Galaxy S22 Plus'ta değişim fırsatı şimdi başladı! Görmedim duymadım demeyin! 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Samsung Galaxy S22 Plus'ta değişim kampanyasını şimdi başlattı! Kampanya kapsamında 10.000 TL'ye varan indirim alabilirsiniz. Peki, Teknosa'da Samsung Galaxy s22 Plus fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy S22 Plus'ta değişim fırsatı başladı! İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Samsung Galaxy S22 Plus'ta değişim kampanyasını şimdi başlattı! Kampanya kapsamında 10 bin TL'ye varan indirimden yararlanabilirsiniz. Peki, Samsung Galaxy S22 Plus fiyatları ne kadar? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Varyant Karşıyaka Plus kampanya 2018!

Varyant Karşıyaka Plus kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede tapular da hemen veriliyor. 

Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya! 

Satışların devam ettiği Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya başladı. Dairelerin hemen teslim edildiği projede tapular da hemen veriliyor...

216 Koru Plus’ta '120 ay faizsiz' kampanyası başladı!

216 Yapı tarafından Çekmeköy Taşdelen’de inşa edilen 216 Koru Plus projesinde 120 ay faizsiz kampanya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 50 peşin 120 ay faizsiz ya da yüzde 20 peşin 72 ay faizsiz ödeme imkanı sağlanıyor. 

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı!

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı. Büyük ilgi gören ve satışların yüzde 70’inin tamamlandığı proje, peşin alımlara özel yüzde 15+yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya 15 Eylül tarihine kadar sürecek.

Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı!

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı. 5 Eylül'e kadar devam edecek olan yüzde 15+yüzde 5’lik bu kampanya yüksek yatırım değeriyle oldukça avantajlı bir imkan yaratıyor.

216 Butik Plus'ta teslime özel kampanya!

216 Yapı, Çekmeköy’de hayata geçirdiği 216 Butik Plus’ta teslime özel fiyat kampanyasına devam ediyor. 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan 216 Butik Plus, hemen teslim hemen tapu fırsatıyla yatırımcısının karşısına çıkıyor.

Babacan Port Royal'de ön talep fırsatları devam ediyor!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Port Royal'den ev almak isteyenlere yeni bir kampanya sunuluyor. Satılık daire fiyatları 277 bin TL'den başlıyor..

Babacan Port Royal'de 50 ay 0 faizle ev sahibi olma imkanı!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'den ev almak isteyenler için yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Babacan Port Royal'de 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor..

Eskişehir Panorama Plus'ta büyük kampanya!

Eskişehir Panorama Plus projesinde kalan son daireler için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda, “yüzde 20 peşinat, kalan yüzde 80 için Halkbank’tan 0 faiz oranı ile 72 ay vadeli kredi veya peşin alımlarda yüzde 20 indirim” imkânı sağlayan kampanyaya başladı.

royal plus kampanya Haberi

royal plus kampanya

Ankara’da lüks ve konforlu yaşamın yeni adreslerinden Urankent’te hayata geçirilen Royal Plus Konutları’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi var. Projeden 24 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında ev alan tüm öğretmenler yarıyıl tatilini Ramada İstanbul Asia’da geçirme imkanı bulacak.


Projeyi hayata geçiren Uransan AŞ’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Kızılay’a 10 kilometre ve toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutları’nın şehir merkezinden kopmadan lüks ve konforlu yaşam sürmek isteyenlerin yeni adresi olduğunu ifade etti.


Projenin büyük çoğunluğunun satıldığını vurgulayan Çelik, “Hayata geçirdiğimiz Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları’nın ardından inşa ettiğimiz Royal Plus Konutları da büyük ilgiyle karşılanıyor. Hatta yeni başlayacağımız, henüz lansmanı dahi yapılmayan Queen Park projemiz bile şimdiden merakla bekleniyor. Kendi ismimizle anılan bir adada yaptığımız projelerimiz...