16 / 05 / 2024

Royal Saat iletişim

Royal Saat iletişim

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Saberıghomı tarafından kuruldu.

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Kayseri Bal Konut iletişim!

Kayseri Belediyesi'nin 2 bin 400 konutluk Yeni Karesi Bal Konut projesinin lanmanı yarın saat 11:00'da Balkot'ta gerçekleşecek. İşte, Kayseri Bal Konut iletişim bilgileri...

Babacan Port Royal iletişim!

Babacan Port Royal iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilecek proje 4 bloktan oluşuyor.

Royal İstanbul Sefaköy iletişim!

Royal İstanbul Sefaköy iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projenin bir bloğu yabancılar için satışa açıldı.

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Royal İstanbul iletişim!

Royal İstanbul projesi Babacan Yapı imzasıyla yükseliyor. Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Emlak Çadırı Başakşehir iletişim bilgileri!

Toplamda 240 bağımsız bölümden oluşan projede müzayede yarın saat 10:00'dan gerçekleşecek. Emlak Çadırı Başakşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

İkitelli Ayazma Emlak Konut iletişim!

İkitelli Ayazma Emlak Konut iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Başvuru süresi 30 Ocak'ta sona eren projenin kura çekimi 7 Şubat Cumartesi günü saat 11:00'da yapılacak.

GYODER Yeni Nesil Marka, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Stratejileri Semineri!

Hayal Akademisi Kurucu Ortağı Ercüment BÜYÜKŞENER'in marka, pazarlama ve kurumsal iletişim stratejilerini anlatacağı seminer programı 5 Kasım 2014 tarihinde saat 09:30 - 12:30 arasında gerçekleşecek...

Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence iletişim!

Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence iletişim bilgileri kapsamında proje Altıntepe Mahallesi, Cihadiye Caddesi, Özdemir İş Merkezi No : 96/2 Kat : 1 Altıntepe / Maltepe'de yer alıyor.

Özka Ortaklar Royal iletişim!

Özka Ortaklar Royal iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor.

Royal Saat iletişim Haberi

Royal Saat iletişim

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Saberıghomı tarafından kuruldu.

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Her türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel...