18 / 05 / 2024

Royal Tajmahal Otel ne zaman açılacak

Royal Tajmahal Otel ne zaman açılacak

Stone Group Hotel zincirinin Antalya Manavgat'ta başladığı 4 yıldızlı Royal Tajmahal Otel projesi 15 Haziran 2015 yılında açılacak. Royal Tajmahal Otel, 75 milyon TL proje bedeline sahip...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de konumlandırılan Port Royal projesinde konut, home ofis, otel ve ticaret alanları bulunuyor. İşte Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016...

İnegöl Royal Otel’de imara aykırı durum yok!

İnegöl’deki iki yerel gazete arasındaki Royal Otel tartışmaları, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a soruldu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Royal Otel ile ilgili soruları yanıtladı. Aktaş, Royal Otel’de imara aykırı bir durum olmadığını aktardı.

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cuma Saman ve Ayşe Temel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Sefaköy, Kartaltepe Mahallesi, Sadık Sokak'ta kuruldu.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Sefaköy Babacan Port Royal satılık!

Sefaköy Babacan Port Royal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede konutların yanı sıra, ticaret alanları, home ofisler ve otel bulunuyor.

Reza Zarrab Kabataş'ta otel açacak!

Reza Zarrab, ikinci otelini Türkiye'de açacak. Zarrab, İstanbul'daki otel için şu an Royal Holding'in bulunduğu Kabataş'taki binasını seçti.

Sefaköy Babacan Port Royal Projesi!

Sefaköy Babacan Port Royal Projesi 'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Home ofis, otel ve ticari alanların da bulunacağı proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire!

Yaklaşık 3 bin ünitenin yer alacağı Royal İstanbul Büyükçekmece Sefaköy'de yükselecek. Proje otel, ticaret alanları, home ofis ve konutlardan oluşacak. İşte Babacan Yapı Royal İstanbul örnek daire görseli...

Royal İstanbul Küçükçekmece fiyat!

Royal İstanbul Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Home ofis, ticaret alanları, otel ve konutlardan meydana gelen projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Babacan Yapı Royal İstanbul Projesi!

Babacan Yapı Royal İstanbul Projesi 'nde teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Konut, home ofis, otel ve ticaret alanlarından meydana gelen proje 4 blok halinde yükselecek.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

Royal Tajmahal Otel ne zaman açılacak Haberi

Royal Tajmahal Otel ne zaman açılacak


Stone Group Hotel tarafından hayata geçiriliyor olan Royal Taj Mahal Otel projesi Antalya Manavgat'a bağlı Evren Mahallesi'nde 75 milyon TL proje bedeliyle yükseliyor. Royal Taj Mahal Otel projesi 498 oda 1090 yatak kapasiteli olacak.



22 bin 853 metrekare alanda yükselen Royal Taj Mahal Otel projesinin 15 Haziran 2015 yılında hizmete açılması planlanıyor.  Royal Taj Mahal projesi 4 yıldızlı bir otel olacak.



Royal Taj Mahal Otel projesi 426 standart oda, 5 bedensel engelli odası, 20 suit oda, 47 aile odası olmak üzere toplam 498 oda-1090 yatak kapasiteli olacak olup, 1000 kişilik 1. sınıf lokanta, 250 kişilik açık yemek alanı, 100 kişilik 2. sınıf alakart lokanta (3 adet), 750 kişilik toplantı salonu, 200 kişilik pastane/kafeterya/çok amaçlı salon, 400 kişilik gece kulübü,...