30 / 04 / 2024

royasl group kartal projeleri

royasl group kartal projeleri

Sezona güçlü başlayan inşaat sektöründe, 2014'ün son çeyreği ve 2015'in ilk yarısı hedeflenen başarıya ulaşıldığı belirtiliyor. Bölgede dikkat çeken projelerden biri de Royal Group’un projesi olan Skyblue İstanbul…

Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Ziggurat Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Ziggurat Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Khadem Doust tarafından kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Qala Group İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qala Group İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Orkhan Mustafayev tarafından kuruldu.

Group Er İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Group Er İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Er tarafından kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Denktaş Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Denktaş Group Yapı Anonim Şirketi bugün Kartal'da Erol Denktaş tarafından kuruldu.

Alfom Group İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfom Group İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ahmet Kartal tarafından kuruldu.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal’da  20 bin TL sermaye bedeli  ile Özgün Akgün tarafından kuruldu.

Taks Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taks Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Sevinç ve Özgün Özdemir ortaklığında kuruldu.

Prn Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Prn Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gürol Ceylan ve Veysel Karani Ceylan ortaklığında kuruldu.

royasl group kartal projeleri Haberi

royasl group kartal projeleri

“Kartal Bölgesi E5 Karayolu üzerindeki aks, 1990'lı yıllardan itibaren gelişen Levent-Maslak aksına benzer bir gelişme gösteriyor. 20 yıl kadar önce, Levent-Maslak aksında imar planlarının uygun olması ve doğru lokasyon bu bölgede bir proje patlamasına yol açmış ve bölge çok hızlı bir gelişim göstermişti. Aynı gelişme E5 Karayolu üzerinde, Kartal bölgesinde başladı ve hızla devam ediyor. İstanbul'un Anadolu Yakası’nda Kartal aksında da eşdeğer gelişme olacağı öngörülüyor. Bu düzlemde yapılan fiyat gelişimi simülasyonları, Kartal bölgesinde birim fiyatların birkaç yıl içerisinde döviz bazında 1 ile 1,5 kat artacağını gösteriyor” diyen Royal Group da, Kartal E5 aksında, en merkezi noktada Royal Skyblue İstanbul projesini bu öngörü ile inşa ettiğinin altını çiziyor ve ekliyor: “Bölgede konut fiyatlarının henüz yüksek noktalara ulaşmamış olması, Kartal bölgesinde...