03 / 07 / 2024

RP 340 pres makinesi

RP 340 pres makinesi

RIDGID RP 340 pres makinesi şantiyede daha önce olmadığı kadar hızlı çözümler sunuyor ve RP 340 modeli önceki modellerden yüzde 30 daha küçük ve yüzde 17 daha hafif...

TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1. Etap Alt Gelir Konutları'nda 74 bin liraya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 184 konutluk Samsun Bafra Bakırpınarı 1.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 konut satışa sunuluyor. TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1. Etap Alt Gelir Konutları'nda en düşük fiyat 74 bin lira.

Gürpınar Su Ürünleri Hali'nin işletmesi ihaleye çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hal Kompleksinin işletilmeye verilmesi işini ihaleye çıkardı. Peki Gürpınar Su Ürünleri Hali, hangi koşullarla kiralanacak? Gürpınar Su Ürünleri Hali işletmesi ihalesine kimler katılabilecek?

Rose Garden Gürpınar teslim tarihi!

Gül İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Rose Garden Gürpınar teslim tarihine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Rose Garden İstanbul Avrupa yakasında yükseliyor. Rose Garden Gürpınar'da 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daireler mevcut...

Manisa'da satılık arsa: 1 milyon 340 bin TL!

Manisa İli Yunusemre İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 340 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Manisa 6.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

İkbal Gürpınar ArenaPark’a geliyor!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan ayında Türkiye’nin en sevilen isimlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor. ArenaPark bu kapsamda 12 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’da ünlü sunucu İkbal Gürpınar’ı konuk ediyor.

Rose Garden Gürpınar satış ofisi!

Rose Garden Gürpınar satış ofisi ve adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor...

Batı Söke Çimento Roller Pres yatırımı hakkında açıklama yaptı!

Batı Söke Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batı Söke Çimento Roller Pres yatırımı hakkında açıklama yaptı.

1930 Çırpıcı çayırında satılık arazi ve bostanlar!

Eski İstanbul’un en ünlü mesire yerlerinden birisi olan Çırpıcı Çayırı bugün Veliefendi hipodromunun kuzeyinde yer alır. Bugün sadece çırpıcı çayırından geriye mahalle ismi kalsada 1930 yılında arazi ve bostan olarak kullanılıyormuş..

Rose Garden Gürpınar ulaşım!

6 blok, 81 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana gelen Rose Garden Gürpınar ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirildiğini söylemek mümkün...

Ümsa bu yıl 340 milyon ciro hedefliyor!

Bugüne kadar medya, kömür, cam üretimi, inşaat, parke üretimi, mobilya, tuğla üretimi alanlarında faaliyet gösteren Ümsa'nın ciro hedeflerini açıklayan Firma Genel Müdürü Tunahan Sarıtaşlı, "Bu yılki ciro hedefimiz, 340 milyon TL dedi.

Viaport Venezia Ofisleri'nde fiyatlar 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia Ofislerinin büyüklükleri 64 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor

Gül İnşaat Rose Garden Gürpınar!

Dairelerin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği Gül İnşaat Rose Garden Gürpınar projesi, İsstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor...

Viaport Venezia projesinde ofis fiyatları 340 bin TL'den başlıyor!

Viaport Venezia'da ofis fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin büyüklükleri 64 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri 3.30 olarak belirlendi.

RP 340 pres makinesi Haberi

RP 340 pres makinesi


RIDGID RP 340 pres makinesi şantiyede daha önce olmadığı kadar hızlı çözümler sunuyor ve RP 340 modeli önceki modellerden yüzde 30 daha küçük ve yüzde 17 daha hafif. Ancak yine de performansından ödün vermiyor bu da yüzde 25 daha uzun servis ömrü anlamına geliyor. Ve maksimum esneklik için, RP 340 benzersiz bir özellik sunuyor: doğrudan şehir elektriği veya batarya ile aynı ürünü kullanabileceğiniz anlamına gelen değiştirilebilir güç kaynağına sahip.


RIDGID yıllardır pres çözümlerinde pazara yenilikçi ürünler sunarak, müteahhitlerin bakır, paslanmaz çelik, çok katmanlı ve PEX boruların güvenilir ve su geçirmez bağlantılarını dört saniyeden daha az sürede yapmalarını sağlar. RIDGID’in pres makinesindeki son yeniliği RP 340 pek çok fayda sunuyor: 


Küçük, hafif ve kullanışlı

Kompakt RP 340 hızı ve kullanışlılığı ile müteahhitlerin zahmetsizce...