19 / 07 / 2024

RP Gayrimenkul

RP Gayrimenkul

RP Gayrimenkul İnşaat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Dağdelen, Nihat Allahverdi tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu

Verus Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evren Durası, Kerem Durası ve Cem Bartu Gürpınar otaklığında kuruldu.

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Bulut, Serdar Gürpınar, Serhan Çelebi ve Tolga Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Kavaklı ve Gürpınar mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 11 milyon 242 bin 750 TL'ye satıyor...

Bornova'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Bornova ilçesi, Gürpınar Mahallesi, 22620 ada, 5 parselde yer alan 8 bin 27,04 metrekarelik gayrimenkulü 6 milyon 286 bin TL'ye icradan satıyor...

Zeytinburnu Belediyesi'nden 2.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Çırpıcı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 5 Mayıs'ta yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 175 bin TL olarak belirlendi.

Asfa Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asfa Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Anonim Şirketi, Ömer Faruk Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Zeytinburnu, Çırpıcı Mahallesi 'nde kuruldu.

2006 yılında Şeyh Maktum, Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarına başladı!

2006 yılında Dubai Emiri Şeyh El Maktum, Türkiye'de 120 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımına başlamış. El Maktum'un sahibi olduğu Dubai İnşaat, Gürpınar'da denize nazır bölgede 120 villa yaptıracakmış.

Cem Gürpınar kimdir?

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Gürpınar kimdir? Cem Gürpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Gürpınar..

Megaport Gayrimenkul Yatırım Bilişim ve İnovasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megaport Gayrimenkul Yatırım Bilişim ve İnovasyon Ticaret Limited Şirketi, Muhsin Durgun tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Büyükçekmece, Gürpınar Keleş Plaza'da kuruldu.

Beylikdüzü'nde en düşük konut fiyatları Gürpınar 'da!

İlçenin en gelişmiş bölgeleri olan Beykent ve Yakuplu'da 10 yıllık konutların metrekare değeri geçen yıl 1.600-1.800 lira aralığında iken şimdi 2.000 lira. Gayrimenkul fiyatlandırmasında en geri kalan bölge ise Gürpınar.

Timur Gayrimenkul Nef Merter 12!

Timur Gayrimenkul Nef Merter 12, Eski Çırpıcı Yolu Sokak No: 3 Merter / İstanbul adresinde yükseliyor. Projede minimum taksit tutarları 1.200 TL'den başlıyor...

RP Gayrimenkul Haberi

RP Gayrimenkul

RP Gayrimenkul İnşaat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Dağdelen, Nihat Allahverdi tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. RP Gayrimenkul İnşaat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


RP Gayrimenkul İnşaat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi adres: Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi, Otello Kamil Sokak,...