23 / 07 / 2024

RR Yapı

RR Yapı

RR Yapı Limited Şirketi, Serhat Kahraman tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 3 Temmuz'da Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Yazanlar Sokak, No:11 / 2'de kuruldu.

Siltaş Yapı'dan sektör değerlendirmesi! Konut projelerindeki başarının sırrı!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, yeni ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırımcıların konut satın alırken neye dikkat ettiklerini açıklayarak, önemli değerlendirmelerde bulundu.

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Altını bilen adam İslam Memiş ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın

Altını bilen adam İslam Memiş, Kapalıçarşı ve Serbest piyasa altın fiyatlarını karşılaştırarak aradaki makas aralığına değindi ve ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın! Görenler hayrete düşecek...

Emekli bayram ikramiyesine yapılmayan zammın perde arkasındaki isim ortaya çıktı! Zammın ne zaman yapılacağı belli oldu

Emekli bayram ikramiyelerine zam yapılmayınca gözler 'acaba ne oldu da zam yapılmaktan vazgeçildi' sorusu gündeme geldi. Bakan Vedat Bilgin'in bin 100 liralık ödeme için 'Çok büyük bir rakam kamu bütçesine çıkıyor' demesinin sırrı anlaşıldı.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Mkae Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mkae Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkurtoğlu ve Mahmut Sırrı Koç ortaklığında kuruldu.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

İzmit Sırrıpaşa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi tarafından Sırrıpaşa Caddesi’nde yürütülen cephe iyileştirme ve üst yapı çalışmalarında çalışmalar devam ediyor.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu meydan olsun!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, 2014 yılında devri TOKİ’ye yapılan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun olduğunu bölgenin ranta kurban edilmemesini, Mersinlilerin kullanabileceği büyük bir meydan yapılmasını istiyor

Mutlu Evler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Evler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sırrı Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Büyükçekmece'de kuruldu.

Şanlıurfa'da beton parke yapımında sona gelindi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesi’ne bağlı Gürcütepesi mevkisinde yapımında sona yaklaşılan kilitli beton parke yapım çalışmalarını inceledi.

İzmit Yeni Hamam restorasyonunda öğrenciler için yol yapıldı!

İzmit Hacı Hasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi 396 ada 3 parselde bulunan Yeni Hamam’da süren restorasyon çalışmaları nedeniyle, öğrenciler için yol yapıldı.

RR Yapı Haberi

RR Yapı

RR Yapı Limited Şirketi, Serhat Kahraman tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. 


RR Yapı Limited Şirketi iş konusu; A-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile...