26 / 07 / 2024

rt turkey fuarında sergilenen ürünler

rt turkey fuarında sergilenen ürünler

Dünya’da ilk olma özelliği taşıyan birçok ürünün sergilendiği stantlarda; ısı kaybını en aza indiren-dünyanın en hızlı açılıp kapanabilen kapı sistemleri ziyaretçiler ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Evim Türkiye Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey? kitapçığı 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda dağıtılacak...

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

59 ülkeden 1.500 yatırımcı Cityscape Turkey Fuarı'na geliyor!

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Avustralya, Kanada, Çin ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 59 ülkeden bin 500 yatırımcı, "Cityscape Turkey" fuarında tanıtımı yapılacak gayrimenkul yatırım fırsatlarını değerlendirmek için Türkiye'ye geliyor

İzPark projeleri Cityscape Turkey Fuarı'nda tanıtılacak!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

Newjoy Smart serisi Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Travel Turkey Fuarı'nda yerli ve yabancı katılımcı sayısı 900'ü geçti!

Turizm sektörünün en önemli fuarı Travel Turkey, 900'den fazla yerli, yabancı katılımcı ve 30 ülkenin turizm profesyonelini İzmir'de buluşturdu. Partner ilin Adıyaman olduğu fuarda partner ülke İtalya vize kolaylığı sözü verdi.

Çorum, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye turizm sektörünün önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı düzenlenen törenle açıldı. Çorum da Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda tanıtıldı...

Kuşadası'nın tanıtımı Travel Turkey İzmir Fuarı'nda yapılacak!

Seyahat sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve de ziyaretçileri biraraya getirmeyi hedefleyen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı 'nda Kuşadası, 140 metrekarelik bir stant ile yer alıyor.

Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Uçhisar tanıılacak!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği 8. kez 7 Aralık günü İzmir Fuar'ında yapılacak.

China Homelife Turkey Fuarı 5-8 Haziran'da düzenlenecek!

Son yılların en çok ivme kaydeden ülkesi Çin; pazar, teknoloji ve hammadde konularında dünyanın merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. China Homelife Turkey Fuarı 5-8 Haziran'da düzenlenecek.

rt turkey fuarında sergilenen ürünler Haberi

rt turkey fuarında sergilenen ürünler


Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından organize edilen, panjur, tente, kapı-geçiş sistemleri ve güneşten koruma sistemlerine yönelik R+T Turkey,  9 ülkeden 116 firmayı bir araya getirdi. Güneşten Koruma Sistemleri’nde en son teknolojilerin tanıtıldığı fuarda ikinci gün gerçekleşen seminerler de oldukça ilgi topladı. Küresel ısınmayı azaltmak için yapılması gerekenlerin açıklandığı ve çalışanların performansının arttırılmasında perdeleme sistemlerinin ne kadar önemli bir rol oynadığının anlatıldığı seminerler çok büyük ilgi gördü.

ISI KAYBINI SIFIRA İNDİREN, EN HIZLI AÇILIP KAPANAN KAPILAR

Dünya’da ilk olma özelliği taşıyan birçok ürünün sergilendiği stantlarda; dünyanın en büyük tentesi, dev şemsiye, ısı kaybını en aza indiren-dünyanın en hızlı açılıp kapanabilen kapı sistemleri ve kendi kendini tamir edebilen garaj kapıları ziyaretçiler ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü.


60 DAKİKA BOYUNCA YANGINA DAYANAN KEPENKLER

Sektöre dair...