07 / 05 / 2024

RTÜK Kanlıca daire

RTÜK Kanlıca daire

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Kanlıca'da bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. Kartal Yuvası Apartmanı'ndaki dairelerin toplam bedeli 4 milyon 984 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca'daki arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 456 bin 250 TL olarak belirlendi.

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki yalısında aykırılıklar giderildi mi?

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı belirtilmişti, aykırılıklar henüz giderilmedi...

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı!

Etel ile Robert Baler’in sahibi olduğu Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı. Tarihi yalının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Sinpaş GYO Kanlıca arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı!

Sezen Aksu, Boza'ya kalbinin yanı sıra Kanlıca'daki yalısının da kapılarını açtı. Minik Serçe, stüdyo olarak da kullandığı yalıda sevimli sıpayla yerde otururken böyle poz verdi.

Kanlıca'da 8 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli müstakil ev!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul il, Beykoz ilçesi, Kanlıca Mahallesi, 124 ada, 10 parselde yer alan 282 metrekarelik bahçeli müstakil evi 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kemal Unakıtan'ın Küçükçamlıca'daki villasının çatısı yıkıldı!

AKP'nin ilk Maliye Bakanı merhum Kemal Unakıtan'ın 1983'ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca'daki villasının çatısı, AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 'kanuna aykırı' olduğu gerekçesiyle yıkıldı. 

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin önümüzdeki yıl açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi...

RTÜK, TOBB ikiz kulelerden 120 bin liraya kat kiraladı!

RTÜK, Ankara TOBB'un ikiz kulelerinden aylık 120 bin TL'ye iki ayrı kat kiraladı. RTÜK'ün Bilkent'te 6 katlı binası bulunuyor...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliğine neden olan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için çalışmalarına devam edilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor.

RTÜK Kanlıca daire Haberi

RTÜK Kanlıca daire

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Kanlıca'da bulunan 2 daireyi satışa çıkardı.  Kartal Yuvası Apartmanı'ndaki dairelerin toplam bedeli 4 milyon 984 bin TL olarak belirlendi.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR


Radyo ve Televizyon Üst Kurulundan:


Madde: 1 - Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun mülkiyetinde bulunan nitelikleri ve muhammen bedelleri aşağıda belirtilen İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kanlıca Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi, Kartal Yuvası Apartmanı, Numara 52 adresindeki 3 ve 4 numaralı 2 (iki) adet konut; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36’ncı maddesi uyarınca “kapalı teklif usulü” artırma suretiyle ihale dokümanında belirtilen kayıt ve şartlarda peşin bedelle satışa çıkartılmıştır.


İLİ:İstanbul

İLÇESİ:Beykoz

MAHALLESİ:Kanlıca

SOKAĞI:Fikirtepe

MEVKİİ:Kanlıca - Çubuklu Yolu

NİTELİĞİ: Bahçeli Dört Katlı Kargir Apartman


Sıra No:1

Pafta:19

Ada/Parsel:118/6

Daire No:3

Brüt metrekare:178

Oda Sayısı:3+1

Banyo Sayısı:2

Muhammen Bedel (KDV hariç):2.492.000,00.- TL

Geçici Teminat Bedeli:74.760,00.- TL


Sıra No:2

Pafta:19

Ada/Parsel:118/6

Daire No:4

Brüt metrekare:178

Oda Sayısı:4+1

Banyo Sayısı:1

Muhammen Bedel (KDV hariç):2.492.000,00.-...