11 / 05 / 2024

Rufet Aba

Rufet Aba

Yeni Boğaziçi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Vural, Sibğetullah Şahin, Rufet Aba, Nurettin Karabayır tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Aba Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdemir, Aydın İnak ve Bülent Kazan ortaklığında kuruldu.

Abaşi İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaşi İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tevfik Demir tarafından kuruldu.

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alp Burçin Ateşnal tarafından kuruldu.

Aba Projelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aba Projelendirme Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Çelik tarafından kuruldu.

Aba Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aba Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Örs ve Ayşe Örs ortaklığında kuruldu.

Ekrem Yüce: Deprem değil bina öldürür!

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremin 20'inci dönümü vesilesiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında konuşan Başkan Yüce, “Afetler konusunda tahammülümüz yok. Yaralanmamak için çaba sarf edeceğiz” dedi...

Bakanlıktan Bursa Yıldırım'a imar desteği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yıllardır kangren haline gelen imar sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcayan Yıldırım Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek geldi.

Oktay Yılmaz: Yapı stokumuzu güvenli hale getiriyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz yaptığı açıklamada, "Deprem öldürmez, bina öldürür’ gerçeğinden hareketle yapı stokumuzu güvenli hale getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz" dedi.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde yaptığı restorasyon çalışmasını tamamladı.  

Karşıyaka Stadı’nın bitirilmesi için büyük çaba harcanıyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yapımında son aşamaya gelinen Alsancak ve Göztepe Stadı ile ilgili gelinen son durumu anlattı.

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Depreme dayanıklı mimaride yeni trend: Ahşap binalar!

Dünya genelinde depremden korunma ve sürdürülebilir çevre yönetimi açısından inşaat malzemelerinin, betonarme ve çelikten ahşaba evrildiği açıklandı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Rufet Aba Haberi

Rufet Aba

Yeni Boğaziçi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Vural, Sibğetullah Şahin, Rufet Aba, Nurettin Karabayır tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da 


kuruldu.


Yeni Boğaziçi Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT: 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi 


hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait 


inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya 


vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...