03 / 05 / 2024

Fiat Egea tüm modellerinde Connect uygulamasını standart yaptı! Sadece 399 lira

Fiat Egea tüm modellerinde Connect uygulamasını standart yaptı! Sadece 399 lira

Türkiye'nin en çok satan otomobil markası olan Fiat Egea, Temmuz ayından itibaren tüm Egea modellerinde, Connect uygulamasını standart olarak sunmaya abaşladı. Tüketiciler satın aldıkları araçlarını teslim alırken, sadece 399 TL’lik aktivasyon bedelini ödüyor.



Türkiye'de en çok satan yerli otomobil markası Fiat, dünyada geçerli olan bağlanabilirik teknolojisi modelini Türkiye pazarına sunan ilk marka oldu.

Fiat, otomobil ile sürücüyü birbirine bağlayan teknolojisi Connect’i, tüm Egea’larda standart olarak sunmaya başladı.

Bağlanabilirlik teknolojisine 2017 yılından bu yana yatırım yapan Fiat, bir ilki daha gerçekleştirdi ve Egea’nın segmentindeki ilk ve tek bağlanabilirlik teknolojisi olan Connect’i tüm model ailesinde standart yaptı..

Dünyada otomotiv teknolojileri alanında yaşanan gelişmeleri ve küresel dijitalleşmeye yönelik adımları izleyerek müşteri ihtiyaçlarını odağa alan Tofaş’ta geliştirilen Connect, Apple Store ve Google Play Store’dan indirilen uygulama ile kullanılabiliyor.

Müşterilerinin mobilite deneyimlerinde kolaylık, güven ve akıllı bir sahiplik yaratan Fiat Connect, lansmanından bu yana 35 bin kullanıcıya erişirken, sürekli güncellenen özellikleri ile müşteri deneyimini her geçen gün daha ayrıcalıklı bir boyuta taşıyor.

Temmuz ayından itibaren Fiat Egea modellerinden herhangi birini satın alan tüketiciler “Connect”li araçlarını teslim alırken, sadece 399 TL’lik aktivasyon bedelini ödeyerek yollara çıkacak.

Fiat Egea tüm modellerinde Connect uygulamasını standart yaptı! Sadece 399 lira

 


Geri Dön