14 / 05 / 2024

Ruhat Yildiz

Ruhat Yildiz

Yönelim Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ruhat Yildiz tarafından 15 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Bilgehan Yildiz ve Fatma Dilaver ortaklığında kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Emirkan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirkan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Yildiz tarafından kuruldu.

NYA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NYA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Yildiz ve Oğuzhan Naçar tarafından kuruldu.

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

İstanbul’un arsa değeri 9.5 trilyon!

YILDIZ Teknik Üniversitesi Teknopark’ta faaliyet gösteren Türkiye Veri İşleme Merkezi’nin (TUVİMER) araştırmasına göre, İstanbul’un güncel arsa bedeli 9 trilyon 458 milyar 716 milyon 569 bin 576 TL olarak açıklandı. 

Öz Yıldırım Nalburiye Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nalburiye Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ruhat Yıldırım ve Soner Yıldırım ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Konut Gebze 3. Etap'ın yapı ruhatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut 3. Etabın yapı ruhatını aldı.

Payzade Yol Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payzade Yol Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ruhat Paydaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, E.Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı, Yıldız Sarayı'nı istediği kuruma tahsis edebilir!

YILDIZ Sarayı kompleksi, içindeki 42 yapıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı’na tahsis edildi. Maliye Hazinesi tarafından Yıldız Sarayı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olarak tahsis yapılırken, “Cumhurbaşkanlığı istediği kuruma tahsis edebilir” denildi.

Yönelim Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yönelim Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ruhat Yildiz tarafından 15 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

İdris Güllüce Taner Yıldız'a vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Ukrayna Cumhuriyeti’ne gidecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ’ın dönüşüne kadar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na vekalet edecek.

Fatih'te Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu inşa edilecek!

YILDIZ Holding, İstanbul'da 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlayacak. Yurt, Fatih'teki Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına inşa edilecek...

Ruhat Yildiz Haberi

Ruhat Yildiz

Yönelim Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ruhat Yildiz tarafından 15 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.


Yönelim Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3-1)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-2)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...