15 / 05 / 2024

Ruhi Göksoy okulu

Ruhi Göksoy okulu

Antalya'da yaşayan Ruhi Göksoy, isminin bir okula verilmesi karşılığında 3 dairesini Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışladı. Yapılan bağış için Antalya Valiliği'nde imza töreni düzenlendi.

Etiler Polis Okulu arazisindeki rezidans için bilirkişi raporu geldi: Boğaziçi silüetini bozar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 6 Aralık 2021’de Yapı&Yapı şirketine 208 milyon avroya sattığı Etiler Polis Okulu arazisine ilişkin bilirkişilerden olumsuz görüşler belirtildi. İşte hazırlanan bilirkişi raporunda yer alan detaylar...

Maltepe Atışokulu Mahallesi'ndeki 38 bin 100 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi, Esenkent (Atışokulu) Mahallesinde Muhtelif Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Göksoy ve Ahmet Göksoy ortaklığında kuruldu.

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Göksoy tarafından kuruldu.

Maltepe Atışokulu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Maltepe İlçesi, Atışokulu Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Maltepe Atışokulu Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli Maltepe İlçesi Atışokulu Mahallesi Muhtelif Parseller ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin Çevre Düzeni Planı ve İmar Planı Değişkliği askıya çıkarıldı.

Premium Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Premium Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Göksoy tarafından kuruldu.

Göksoy Metal Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksoy Metal Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Şirketi Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye ile Nihat Göksoy tarafından kuruldu.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi bugün!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane Hasanbey Mahallesi'nde 357 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet ilköğretim okulu inşa edecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane İli Merkez İlçesi Hasanbey Mahallesi 2. etap 357 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Ruhi Göksoy okulu Haberi

Ruhi Göksoy okulu

Antalya'da yaşayan hayırsever vatandaş Ruhi Göksoy 3 dairesini Antalya İl Mili Eğitim Müdürlüğü'ne bağışlayarak isminin bir okula verilmesini istedi.  

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Ruhi Göksoy tarafından isminin bir okula verilmesi karşılığında yapılan bağış için Antalya Valiliği'nde imza töreni düzenlendi.Törene Vali Münir Karaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve hayırsever Ruhi Göksoy katıldı. 

Hayırsever Ruhi Göksoy'u tebrik eden Vali Münir Karaloğlu, "Ruhi Göksoy, 3 dairesini okula isim karşılığında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışladı. İnşallah biz o daireleri satıp milli eğitimde harcamak için kullanacağız. Ruhi beyin, ismini de okula vermiş olacağız. Ruhi bey, okulun bakımını da yaptıracağını söyledi. Okulu sahipsiz de bırakmayacak. Okulumuz yeni eğitim öğretim dönemine yeni ismiyle başlayacak" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından hazırlanan bağış protokolü...