21 / 05 / 2024

Rumeli Konaklama

Rumeli Konaklama

Rumeli Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ersin Caymaz, Ertan Taşkın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım'da Osmanbey, Cumhuriyet Mahallesi Rumeli Caddesi'nde kuruldu

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı geliyor!

Rumeli Hisarüstü Aşiyan Füniküler Hattı 2 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Hisarüstü Aşiyan arasını 2,5 dakikaya indirecek olan hattın 720 günde tamamlanması planlanıyor.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin Rumeli Hisarı’ndan villa kiraladı!

Şükran Ovalı ve Beşiktaşlı Caner Erkin, Rumeli Hisarı’nda 3 katlı villaya yerleşti. 12 bin dolara kiraladıkları evi baştan aşağı değiştiren Şükran Ovalı, kartal süslemeli eşyalarıyla Caner’in kalbini bir kez daha fethetti.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Alanya'daki konaklama tesislerinin envanteri çıkarılıyor!

Alanya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından eksikliği duyulan konaklama tesisleri bilgi envanterinin oluşturulmasıyla ilgili çalışma başlatıldı.

Aksaray Belediyespor konaklama tesisi inşaatında sona gelindi!

Spora ve sporcuya büyük destekle veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sporda bir projeye daha imza attı. Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Aksaray Belediye Spor tesisleri yanına yapılan konaklama tesisi inşaatında sona yaklaşılıyor.

İstanbul Rumeli Üniversitesi açıldı!

Eğitim hayatına yeni atılan İstanbul Rumeli Üniversitesi gerçekleştirdiği törenle hem açılışını hem de 2016-2017 eğitim-öğretim yılını kutladı.

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Çiftçi ve İbrahim Demiray ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emine Çiçek tarafından kuruldu.

İstanbul Rumeli Üniversitesi kapılarını açıyor!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bu sene eğitim öğretim hayatına başlayacak Rumeli Üniversitesi önünde ve üniversiteye bağlanan sokaklarda düzenleme çalışmaları başlattı.

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi, Veysi Ayan ve Savaş Ayan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Behçet Necatigil Sokak'ta kuruldu.

Rumeli Emlak Yatırım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rumeli Emlak Yatırım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Cenk Yılmaz tarafından kuruldu.

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri'nde 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama!

İzmir Bornova'da yeni yapılan Sedeftepe Vadi Evleri, ev alacaklara cazip bir kampanya sunuyor. Proje kampanyasına özel ev alanlara, Bodrum Isis Otel'de ailesiyle 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama imkanı sağlıyor.

İstanbul Rumeli Üniversitesi bu yıl açılacak!

Balcı Vakfı tarafından kurulan İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Üniversitenin tanıtımı, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapıldı.

Rumeli Konaklama Haberi

Rumeli Konaklama

Rumeli Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ersin Caymaz, Ertan Taşkın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Rumeli Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri..kurmak işletmek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Rumeli Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Osmanbey, Cumhuriyet Mahallesi Rumeli Caddesi,...