23 / 07 / 2024

Rus banka

Rus banka

Rusya’nın ikinci büyük bankası VTB’nin CEO’su Andrey Kostin, “Banka satın alma konusunda biz VTB olarak ustayız

Kaf Nun Rezidans'ta banka kredisiz konut sahibi olma imkanı!

İnşat sektöründe 30 yılı geride bırakan Mif Yapı, İstanbul Çekmeköy, Pendik ve Kartal'da butik projelere imza atıyor. Firmanın projelerinden Kaf Nun Rezidans'ta banka kredisiz konut sahibi olmak mümkün...

Maketten konut satışında banka teminat mektubu nedir?

Konut adedi otuz ve üzerinde olan projeler için bina tamamlama sigortası yaptırması veya banka teminat mektubu sağlanması gerekiyor. Peki, maketten konut satışında banka teminat mektubu nedir?

Konutların 3’te biri banka kredisiyle satılıyor!

Ekim ayında Türkiye genelinde satılan 95 bin 645 konutun 34 bin 452’si banka kredisiyle el değiştirdi. İlk kez satılan konutlarda banka kredisi kullanma oranı daha yüksek olduğu görüldü.

Kalekent'te peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Rus milyarder Roman Abramoviç Karaca Adası'na talip oldu!

Rus milyarder Roman Abramoviç, Muğla'yı mesken tuttu. 78 milyon liraya satışa çıkarılan Karaca Adası'na talip oldu. 13.4 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin 53. kişisi olan işadamı, "Eclipse" adlı lüks yatıyla, birçok kez Marmaris'e gitti...

Dap Vadisi'nde banka kredisiz, 36 aya sıfır faiz!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap Vadisi projesi toplam 932 bağımsız bölümden meydana geliyor. "Dap Vadisi'nde banka kredisiz 36 aya sıfır faiz!" kampanyası haberimizde yer alıyor.

İstanbul Finans Merkezi ile 2 yılda 6 yabancı banka Türkiye'ye geldi!

İstanbul'un finans merkezi yapılma projesine başlandığından bu yana Türkiye'ye birçok yabancı banka giriş yaptı. Sadece son iki yılda Uzakdoğu, Ortadoğu ve Avrupa'dan gelen yabancı banka sayısı altıyı buldu...

Sinpaş Köyceğiz'de banka kredisiz, vade farksız!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Sinpaş Köyceğiz'de banka kredisiz, vade farksız, ara ödemesiz 80 ay taksit olanağı ile ev sahibi olmak mümkün. Sinpaş Köyceğiz'de dairelerin metrekareleri 67 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Rus turistlerin Türkiye sevdası sürüyor!

Türkiye yürüttüğü başarılı tanıtım çalışmaları ve gelişen uçuş ağıyla Rus turistlerin gözde destinasyonu olmaya devam ediyor. Yılın 9 aylık döneminde Türkiye'yi en fazla Rus turistler tercih etti.

TMSF'nin 'köprü banka' sistemi nasıl işleyecek?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkilileri, bankacılık düzenlemelerindeki 'köprü banka' kavramına ve sistemin hangi amaca hizmet edeceğine açıklık getirdi. Peki TMSF'nin 'köprü banka' sistemi nasıl işleyecek?

Türkiye Rus turistleri için en popüler ülke oldu!

Rusya Tur Operatörleri Derneği (ATOR) Türkiye, Mısır ve Tayland'ı tercih ettiklerini açıkladı. ATOR'dan yapılan açıklamaya göre, Eylül ayında Türkiye Rus turistlerin taleplerine göre en popüler ülke oldu.

Pendik'te ilk banka şubesi 1952 yılında açılmış!

Yapı ve Kredi Bankası'nın Pendik şubesi 21 Şubat 1952 yılında açılmış. Bankanın İstanbul'da toplam şube sayısı on altıya yükselmiş. Böylece Pendik'te ilk banka şubesi de açılmış.

Yapı Kredi Malta'da banka kuruyor! İlk sermayesi 60 milyon euro!

Yapı Kredi Bankası, yurtdışında daha kapsamlı bankacılık hizmeti sunarak kurumsal ve ticari segmentlerde müşteri tabanını genişletmek amacıyla, ada ülkesi Malta'da 60 milyon euro sermayeli yeni bir banka kurmayı kararlaştırdı...

Rus banka Haberi

Rus banka

Son 10 yılda 20 banka satın aldık. Şu anda sermayemiz 3-4 milyar dolarlık bir banka almaya müsait değil. Türkiye bizim önem verdiğimiz, yakından izlediğimiz bir pazar. Önümüzdeki günlerde bir temsilcilik açmayı planlıyoruz” dedi. Türkiye’de bankacılık yapmak için pazarı biraz daha yakından tanımaları gerektiğini söyleyen Kostin, “Biraz da Sberbank’ın deneyimini görmek istiyoruz aslında.”


Çin ve Hindistan’da açtık


Tahvil ihracı yoluyla Türk finans sektörünü daha iyi tanıma fırsatı yakalayacaklarına inandığını söyleyen Kostin şunları kaydetti: “Geçen yıl Rusya’dan 2 banka daha aldık, Çin ve Hinzistan’da temsilcilik açtık. Banka satın almada öncelikle Rusya ve komşularına odaklandık. İngiltere, Avusturya, Almanya, Gürcista, Belarus ve Ukrayna’dan değişik büyüklükte bankalar aldık. 10 yılda organik büyüme ve satın almalarla aktif büyüklüğümüzü 35 kat büyüterek 6 milyar dolardan 200 milyar dolara...