20 / 05 / 2024

Rüstem Demircioğlu

Rüstem Demircioğlu

Edem Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüstem Demircioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Temmuz 2013 tarihinde Anadolu Yakası'nda Üsküdar Bölgesi'nde kuruldu

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Manouchehr Tajrostamı tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Rs Azizoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rs Azizoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Karakaya tarafından kuruldu.

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Keler tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür etti. İmamoğlu, "Dün yapılan açıklamayla, bakanlığımız süreci yürüteceğini belirtti. Bu da mutluluk verici. Umarım kısa zamanda İstanbulluların hizmetine bu yol girer" dedi

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu hayatını kaybetti!

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu, sabah saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti...

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Rüstem Paşa tarafından Tekirdağ'da denize hakim bir tepede Mimar Sinan'a yaptırılan Rüstem Paşa Camisi, restorasyonun ardından yarın ibadete açılmaya hazırlanıyor..

Rüstem Demircioğlu Haberi

Rüstem Demircioğlu

Edem Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüstem Demircioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. Edem Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi içinde 10 bin TL'lik sermaye Rüstem Demircioğlu'na ait...


Edem Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü yapı işlerini,mimarlık,mühendislik ve müşavirlik hizmetleri,mühendislik yapıları,etüt,plan,proje işlerini,yerleşim alanlarını ve maden sahalarında jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etütler,sıcak su etütleri doğal taş malzemelerinin alım satımı ve döşenmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Edem Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Çakmak Mahallesi, Şehit Burak Kurtuluş Caddesi,...