29 / 04 / 2024

rusya 3 kıta otoyolu projesi

rusya 3 kıta otoyolu projesi

Londra'dan New York'a otomobille gitmeyi mümkün kılan bir otoyol projesi çizildi. Rusya Demiryolları Başkanı Yakunin'in ortaya attığı yolun uzunluğu tam 20 bin 777 kilometre..

TOKİ'den 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. Söz konusu proje için en düşük taksit bedeli 9 bin 703 TL olarak açıklandı.

Akaryakıta bir zam bir indirim! 6 Aralık'ta yine fiyatlar değişiyor! Shell, Opet, Total, PO 4 Aralık 2022 fiyat listesi!

Son 18 günde motorine 3 defada toplam 3 lira 88 kuruş indirim yapılmıştı. Dün ise motorinin litresine 1 lira 16 kuruş zam geldi. 6 Aralık'ta ise 69 kuruşluk yeni bir motorin indirimi bekleniyor. İşte Shell, Opet, Total, PO 4 Aralık 2022 fiyat listesi!

Aralık'ta bomba gibi patlayan altın için kırmızı kod verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Gram altın için analistler inanılmaz seviyeler verdi. Aralık'ta çıldıran altın sadece 3 hafta sonunda bu kadar olacak! Kırmızı kodla uyarı geçildi. Hemen buraya bakın, sonra pişman olmayın! İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Sinop Ayancık'ta 770 bin liraya 3+1! 

TOKİ Sinop Ayancık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Ayancık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Ayancık'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Ayancık sosyal konut projesi... 

Ünlü ekonomistten 3 kıyamet senaryosu: Küresel piyasalarda tedirginlik had safhada

Küresel ısınma konusunun yanında enerji arzının da son dönemde önem kazandığı Rusya Ukrayna savaşıyla yeniden görüldü. Ünlü ekonomist Prof. Dr. Kerem Alkin, küresel ekonomiyi tehdit eden 3 kıyamet senaryosunu ilk kez açıkladı.

İngiltere'de inşaat sektörü PMI Aralık'ta 54,3’e geriledi!

İngiltere’de inşaat sektörü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) Aralık'ta tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 varyantı Omicron endişesiyle 54,3’e geriledi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışta!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım satışa çıktı. Projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 6 yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları aralıkta yıllık yüzde 7,3 artışla son 6 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesi 3 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi 3 Aralık'ta ihaleye çıkıyor...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Ayvalık’ta 19 tarihi bina için 'acil müdahale' talebi!

Balıkesir Ayvalık'ta kent mirasının korunması hedefiyle düzenlenen projede 10 konut, 3 ticari işlevli yapı ve 6 kamu binasına acil müdahale edilerek, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarına başlanması gerektiği açıklandı...

Çinliler 3. köprüye talip!

Çinli China Merchants Expressway, CMU, Zhejiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway firmalarından oluşan 688.5 milyon dolar sermayeli konsorsiyum 3.köprünün işletmesinden sorumlu olan IC İçtaş'ın yüzde 51'ini almayı hedeflediğini açıkladı.

rusya 3 kıta otoyolu projesi Haberi

rusya 3 kıta otoyolu projesi

Araba kullanarak Londra'dan New York'a gitmek mümkün mü? Bu hayali gerçekleştirecek bir proje ortaya atıldı. Bu, Londra'dan Rusya'ya, oradan da Bering Boğazı üzerinden Amerika kıtasına geçip New York'a ulaşacak bir otoyolu projesi. Rusya Demiryolları Başkanı Vladimir Yakunin'in ortaya attığı fikir ile gündeme gelen projenin ardında Rusya Bilimler Akademisi'nin imzası var. Projenin adı ise Trans-Eurasian Belt Development (TEPR) olarak belirlendi. Rusya'nın Nome şehrinden Alaska'ya bağlanarak iki kıtayı birleştireceği öngörülen projed,e Bering Boğazı geçişinin feribotla mı yoksa bir köprü ile mi yapılacağı henüz belirtilmemiş. 


20 BİN 777 KİLOMETRE 

Rusya ile Alaska kıyıları arasındaki en yakın mesafe 88 kilometre. TEPR projesi hayata geçerse yolun uzunluğu tam 20 bin 777 kilometre olacak. Londra-Alaska arası mesafe ise 12 bin 978 olarak hesaplandı. Trilyonlarca dolarlık bir maliyeti...