30 / 04 / 2024

Rusya ve Rusça konuşan ülkelerde tanıtma çalıştayı

Rusya ve Rusça konuşan ülkelerde tanıtma çalıştayı

BODRUM 'DA, ruble nedeniyle rezervasyon yapmayan Rus turist ve yatırımcıyı çekebilmek amacıyla önümüzdeki Cuma günü çalıştay düzenlenecek. Proje, BOTAV tarafından desteklenecek.

Buğday krizinde son dakika gelişmesi! Türkiye Rusya ve Ukrayna anlaştı

Ukrayna'nın limanlarında bekleyen buğdayın dünya pazarına açılabilmesi için Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında bir süredir devam eden "tahıl koridoru" açma girişimlerinde sona gelindi. Üç ülke anlaşmaya vardı. İmzalar atılacak. ABD, konuya ilişkin açıklama yaptı

Rusya ve Ukrayna savaşı konut satışına doping oldu!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla beraber Antalya’da bulunan evlere Rusların ve Ukraynalıların talebi arttı. Sektör temsilcileri, bazı Rusların toplu şekilde 20-30 konut birden aldığına, özellikle son bir haftada satışların oldukça yükseldiğine dikkat çekti.

Hollanda'dan Rusya'ya yeni yaptırımlar: Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Hollanda'daki kurum ve kuruluşlar, Rusya ve Belarus'a karşı bazı yaptırımlar uygulamaya koydu. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi...

Rusya ve Çin, Ay'da ortak bir uzay istasyonu inşa etmeyi planlıyor!

Rusya ve Çin Salı günü Ay'da ortak bir uzay istasyonu kurmayı planladıklarını duyurdu.

Rusya ve Türkiye karşılıklı tahvil ihracı konusunda anlaştı!

Rusya ve Türkiye hükümetleri arasında yapmış oldukları anlaşmaya göre Rus şirketler Türkiye'de tahvil ihraç etme imkanına kavuşurken Türk şirketler de aynı imkandan Rusya'da yararlanabilecek.

Sivas'ın Hobbit Evleri'ne Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep! 

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evleri Sivas'ta inşa edildi. Filmdekini aratmayan evlere Rusya ve Ukraynalı alıcılardan yoğun talep var. 

Sivas'taki hobbit evlerine Rusya ve Ukrayna'dan yoğun ilgi!

Sivas'taki Paşabahçe Mesire Alanı'nda inşa edilen hobbit evleri yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Özellikle Hobbit evlere Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep var. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Tic.A.Ş.İstanbul Avcılar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Tic.A.Ş.İstanbul Avcılar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Tuncay tarafından kuruldu.

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi açıldı!

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Karanfil Bulding Proje Yönetimi Sanayi Tesisleri Kurulum Müşavirliği San Ve Tic Aş kuruldu!

Karanfil Bulding Proje Yönetimi Sanayi Tesisleri Kurulum Müşavirliği San Ve Tic Aş bugün Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murtaza Karanfil ve Sinan Kaya ortaklığında kuruldu. 

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş Pendik Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş Pendik Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Rusya ve Rusça konuşan ülkelerde tanıtma çalıştayı Haberi

Rusya ve Rusça konuşan ülkelerde tanıtma çalıştayı

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) tarafından desteklenen, 14 Rus ve Türk turizmcinin ortaklaşa düzenlediği tanıtım hazırlıkları kapsamında Vaş Bodrum (Bodrum Sizin) sloganıyla 'Bodrum'u Rusya'da ve Rusça Konuşan Ülkelerde Tanıtma' adlı çalıştay...