29 / 04 / 2024

Hollanda'dan Rusya'ya yeni yaptırımlar: Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi!

Hollanda'dan Rusya'ya yeni yaptırımlar: Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Hollanda'daki kurum ve kuruluşlar, Rusya ve Belarus'a karşı bazı yaptırımlar uygulamaya koydu. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi...



Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Hollanda'daki kurum ve kuruluşlar, Rusya ve Belarus'a karşı bazı yaptırımlar uygulamaya koydu.

Hollanda Üniversiteler Birliği konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada üniversite ve araştırma kurumlarının, Rusya ve Belarus'taki kurumlarla iş birliklerini sonlandıracağını belirtti.

Hollanda dan Rusya ya yeni yaptırımlar: Amsterdam daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi!

Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi

Anadolu Ajansı'nın aktardığında göre, ülkedeki yaşayan kiracıların haklarını korumayı hedefleyen WOON isimli vakıfın yaşanan gelişmelerle ilgili son dakika açıklaması yaptı. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Hollandalı ev sahibi tarafından Amsterdam'da yaşayan kişinin Rus vatandaşı olduğu için söz konusu kira kontratının sona erdirilmeye çalışıldığı bildirildi.

WOON'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Rus vatandaşı kiracıya ev sahibinin son zamanlarda sık sık gündeme gelen Rusya'ya yönelik yaptırımlar gerekçesiyle kira sözleşmesini sona erdiremeyeceği ve gerektiğinde polise başvuru yapması gerektiği bildirildi.

Ukrayna Rusya savaşı gıdayı vurdu! Fiyatlar rekor kırdı!


Geri Dön