07 / 07 / 2024

rusyada bedava araziler

rusyada bedava araziler

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in imzaladığı, ülkenin uzak doğusunun kalkındırılması ve nüfusunun arttırılması amacıyla halka bedava arazi verilmesini kanun uyarınca, ülkede ilk bedava araziler sahiplerini buldu.

Carrefoursa'da 17 Temmuz'a kadar 1 alana 1 bedava günleri başlıyor!

Carrefoursa'da 17 Temmuz'a kadar 1 alana 1 bedava günleri başlıyor. Carrefoursa'da 1 alana 1 bedava günleri ile birçok ürün bedavaya raflarda yerini alıyor.

Milli Emlak'tan 2 şehirde resmen Temmuz 2024 fırsatı! 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak iki şehirde 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satışa çıkarılan arsa ile araziler Kırıkkale ve Konya'da yer alıyor. 

İki ilde satılık arsa ve araziler! 16 taksit fırsatıyla!

Samsun ve Aydın'da yer alan arsa ile araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Temmuz ve 11 Temmuz'da yapılacak. 

Migros'tan 1 alan 1 bedava kampanyası! 

Migros kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Migros 1 alana 1 bedava kampanyası duş jelleri için başladığı kaydedildi. Buna göre, bedava kampanyasını duyan Migros'a koşacak. Migros'ta bedava olan ürün ve markalar neler?

Milli Emlak'tan Haziran fırsatı! 4 bin 500 TL, 30 bin TL ve 50 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 bin 500 TL, 30 bin TL ve 50 bin TL bedelle arsa ile araziler satacak. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan sudan ucuza KDV'den muaf araziler! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Erzincan'da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. İşte 3 arazinin satışa çıkarılacağı o tarihler...

Milli Emlak'tan 5 bin, 7 bin ve 20 bin TL'ye arazi fırsatı! KDV'den muaf araziler için son gün 30 Mayıs 2024!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 5 bin TL, 7 bin TL ve 20 bin TL bedelle arazi satacak. KDV'den muaf araziler için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Fiyatların 5 bin TL'den başladığı araziler KDV'den de muaf...

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Migros’tan Mart 2024 kampanyası! Un, şeker ve salçada dev indirim, tüm çikolatalarda bir alana bir bedava!

Migros’tan Mart 2024 indirimi geldi. Başlatılan kampanya kapsamında un, şeker ve salçada dev indirimler yapılırken tüm çikolatalarda bir alana bir bedava fırsatı başladı...

Bedava doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Kış aylarının gelmesi ile beraber, vatandaşlar tarafından merakla beklenen soru gündemde yerini aldı. Buna göre, bedava doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? İşte merak edilen haberin detayları...

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

rusyada bedava araziler Haberi

rusyada bedava araziler

Putin mayıs ayında Rusya vatandaşlarına toprağı işlemek koşuluyla kişi başına 5 yıl süreyle 1 hektarlık arazi tahsis edilmesini öngören bir kanun imzalamıştı. Bu bağlamda pilot alan olarak belirlenen Rusya’nın Çin sınırındaki 50 bin hektar tarım arazisine, 500 bin hektar ormana sahip Arhanskiy bölgesinde üç aileye bedava arazi verildi.

Interfax ajansına konuşan Mülkiyet Bakanlığı yetkilisi “İlk üç başvuru uzun yıllardır arıcılıkla uğraşan bölge sakinlerinden geldi. Yetkililer arazilerin verilmesini onayladı ve arazi sınırları kayıt altına alındı” dedi.

Yetkili, ücretsiz arazi için iki başvurunun daha işlem sürecinde olduğunu belirtti.

Bu arada program dahilinde arazi verilmesi planlanan Yakutistan valiliği de talep edilmesi halinde hükümet tarafından öngörülen 1 hektarın yanı sıra, 2.5 hektar daha arazi verecek.



Sputnik...