16 / 05 / 2024

Rüya Dizayn İnşaat adres 

Rüya Dizayn İnşaat adres 

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Uçar ve Didem Uçar ortaklığında kuruldu.

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bilgin tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te Ziya Şahinbaş tarafından kuruldu.

Mars'ın rüya kenti Nüwa'da inşaat 2054'te başlayacak!

Mars’ta hayata geçirilmesi hedeflenen uygarlığın başkenti Nüwa, manzarasıyla dikkat çekiyor. Dünya'dan bağımsız bir uygarlığa dönüştürülmesi planlanan Nüwa'da yaşam 2100 yılında başlayacak.

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Uçar ve Didem Uçar ortaklığında kuruldu.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ayşe S. Osmanağaoğlu ve Cantuğ Gökdere ortaklığında kuruldu. 

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Bayır ve Tuğrul Bayır ortaklığında kuruldu.

Ekols Yatırım Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekols Yatırım Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmad Tawfik A Alkusayer tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Günaydın tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mirage Dizayn İnşaat ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Dizayn İnşaat ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serap Hatun Aybeniz tarafından kuruldu. 

Rüya Dizayn İnşaat adres  Haberi

Rüya Dizayn İnşaat adres 

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Uçar ve Didem Uçar ortaklığında kuruldu.

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır. A- MÜHENDİSLİK FAALİYETLERİ 1. Şirket her türlü statik, mimari, mekanik, elektrik, peyzaj plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. 2. Çizmiş veya statik hesabını yapmış olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 3. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 4. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. 5. Yurt içinden ve...