02 / 05 / 2024

rüyakent evler

rüyakent evler

Akranlar İnşaat'ın Malatya'da yaşama geçirdiği Rüyakent Evleri'nde fiyatlar 115 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar yıl sonunda teslim edilecek.

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler bunlara dikkat edin! 2023 prefabrik evler ne kadar? Prefabrik ev kışın kullanılır mı?

Prefabrik evler şu sıralarda özellikleri ve fiyat aralığı bakımından bu yapılar ile ilgilenen kişilerin gündeminde yer almaktadır. İşte hem prefabrik evler hakkında merak edilenler!

Hazır prefabrik evler ne kadar? 2023 Prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanların en çok araştırılan yapılarından biridir. Özellikle fiyatları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte prefabrik evlere dair merak edilen o detaylar!

Prefabrik evlerin fiyatı kaç para? 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son dönemde vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler, kolay kurulumu ve düşük maliyetinden dolayı merak edilen yapılar arasındadır. İşte detaylar!

55 metrekare prefabrik ev kaç para? 29 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin özellikleri ve fiyatları son dönemde merakla araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler ne kadardır? Prefabrik evler ucuz mu? İşte detaylar!

100 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları ve özellikleri şu sıralarda merak edilen konular arasındadır. Prefabrik evler her keseye uygun bir konut tipidir. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Hafif çelik evler sağlam mı? Çelik ev rüzgara dayanıklı mı?

Çelik evler, prefabrik evler kadar ilgi uyandıran yapılardan biridir. Bu yüzden de çelik evlere dair özellikler merak ediliyor. İşte çelik evlere dair araştırılan ayrıntılar!

Çelik evler sallanır mı? Çelik ev için imar gerekli mi?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sıkça araştırılan konut tipidir. Çelik ev yaptırmak isteyenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorular!

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

Prefabrik evler taşınmaz mıdır?

Prefabrik evler son zamanlarda sıklıkla tercih edilen yapılar arasında yer almaktadır. Bundan dolayı, “Tarlaya prefabrik ev yapılır mı, Prefabrik evler taşınmaz mıdır?” soruları yanıtlarını arıyor.

Prefabrik evler kışın ısınır mı?

Prefabrik evler uygun fiyat aralığındaki konutlardır. Vatandaşlar bu yüzden prefabrik evler için pek çok soru yöneltmektedir. İşte o sorulardan bazıları!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

Prefabrik ev sevenler için müjde! 67 bin liraya ev sahibi olabilirsiniz!

Prefabrik evlere rağbet artıyor. 67 bin liraya 2 odası, 1 salonu ve mutfağıyla hazır prefabrik evler alıcısını bekliyor.

rüyakent evler Haberi

rüyakent evler

Malatya'da Akranlar İnşaat imzasıyla 22 bin 500 metrekare alanda Rüya Kent  12 katlı 6 bloktan meydana geliyor, projede 280 konut bulunuyor. Malatya Rüya Kent'te konutlar 148,5 ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Rüyakent Evleri'nin yüzde 75'i yeşil alana ayrıldı.


Rüyakent Evleri'nin 6 Temmuz 2015 fiyatları için tıklayın


Rüya Kent Akranlar'da fiyatlar 115 bin liradan başlıyor, 147 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde planlanan ödeme planından faydalanabiliyor. Projenin anahtar teslimleri Aralık 2012'den itibaren gerçekleştirilecek.


Rüya Kent Evleri'nin sosyal alanları arasında; 

Halı saha, 

Süs havuzları, 

Oturma grupları,

Basketbol ve voleybol sahası, 

Çocuklar için yüzme havuzu, 

Çocuk oyun alanları,

Her daire için otopark, 

Alışveriş merkezi, 

Kreş,

Anaokulu ve etüt merkezi bulunuyor.


(422) 238 33 33 

www.akranlarruyakent.com


Ceren...