30 / 04 / 2024

Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi

Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi

Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi 150 bin TL'den başlıyor. Deniz manzaralı dairelerin yer aldığı Rüyakent Prestij Evleri'nde sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi!

Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi 150 bin TL'den başlıyor. Haziran 2019'de tamamlanacak olan Rüyakent Prestij projesinde 275 konut, 12 ticari birim bulunuyor...

Fikirtepe Prestij Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Fikirtepe Prestij Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi Kadıköy'de Seyhan Ayar tarafından kuruldu.

Prestij Gold projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Bakyapı, 300 milyon TL’lik yatırım değerinde, Bursa’nın cazibe merkezi Çamlıca’da başladığı Prestij Gold projesinin örnek dairesini görücüye çıkardı. 

Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bakyapı'nın hayat geçirdiği Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. Proje 990 daireden meydana geliyor

Rüya Kent Prestij'te fiyatlar 136 bin 800 TL'den başlıyor!

Yeşilyurt İnşaat’tan Zonguldak Kozlu’ya 90 milyon TL’lik rüya gibi bir yatırımın inşaatı hızla devam ediyor.

Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi!

13 katlı beş blok halinde yükselen Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij 275 daire ve 12 dükkandan oluşuyor. Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi 148 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Zonguldak Rüya Kent Prestij ne zaman bitecek?

Yeşilyurt İnşaat imzası taşıyan Rüya Kent Prestij Evleri projesi firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sunuluyor. Proje 23 bin metrekare arsa alanına sahip...

Rüya Kent Prestij Zonguldak fiyat listesi 2017!

Haziran 2019'da tamamlanması planlanan Rüya Kent Prestij Zonguldak projesi 275 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. İşte Rüya Kent Prestij Zonguldak fiyat listesi 2017...

Zonguldak Rüya Kent Prestij fiyatları!

Zonguldak Rüya Kent Prestij fiyatları 148 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rüya Kent Prestij projesi Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Şanlıurfa Suruç yatırımlarla prestij kazandı!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışma atağı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın gelişiminde büyük bir rol sergiliyor. Bu kapsamda Suruç ilçesinin yıllardır beklediği çalışmaları bir bir veren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin sosyo-ekonomik yapısını bir adım öteye taşıdı.

MASKİ, Manisa'nın prestij caddeleri için çalışıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’ya kazandırılacak prestij caddelerinin altyapı işlerini yapacak. Bu kapsamda, yapılacak çalışmalar öncesinde düzenli olarak toplantılar düzenleniyor.

Manisa Turgutlu altyapı yatırımlarıyla prestij kazanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi’nce ortak yürütülecek olan Prestij Caddeleri Projesi’nin altyapı çalışmaları MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi Haberi

Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi


1+1'lerden, 5+2'lere kadar konut seçeneklerinin yer aldığı Rüyakent Prestij projesi Yeşilyurt İnşaat tarafından Zonguldak Kozlu bölgesinde inşa ediliyor.


Rüyakent Prestij Kozlu projesinde 275 daire ve 12 dükkan yer alıyor. Projede konutlardan 14 tanesi villa olarak planlandı. Rüyakent Prestij projesi Haziran 2019 yılında teslim edilecek.


Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi 150 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Rüyakent Prestij Evleri projesinde ödeme planına göre yüzde 3 ile 10 arasında indirim yapılıyor. Projede 120 ay banka kredili olarak veya firma bünyesinde 48 ay sıfır faiz taksitli olarak ödeme seçenekleri sunuluyor.


23 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Rüyakent Prestij Evleri'nde sauna, fitness, spor alanları, açık / kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.



Rüyakent Prestij Kozlu fiyat listesi!


1+1 daireler 150 bin TL’den,

2+1...