22 / 05 / 2024

S Ofis iletişim

S Ofis iletişim

Dap S Ofis fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 184 tane ofis ile 19 tane dükkandan meydana gelen proje Avrupa Yakası'nda yer alan Kağıthane ilçesinin Çağlayan bölgesinde yükseliyor.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim!

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 444 9 633 olarak belirtiliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje 8 bin 800 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri!

Seba İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçirilen Seba Ofis Bulvar Cendere'de 204 bağımsız ünite yer alıyor. İşte Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri...

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim için 0262 527 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi iletişim!

Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis, ticari alanlar ve konutlardan meydana gelen proje Courtyard Hotel'in karşısında yükselecek.

Ritim İstanbul Residence iletişim!

Ritim İstanbul Residence iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılı Mayıs ayında tamamlanması planlanan proje rezidans, ofis, home ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim!

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim numarası 0232 375 44 00 olarak belirlendi. İzmir Bornova'da inşa edilen proje Evka-3 metro istasyonuna 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Başakşehir Emlak Çadırı iletişim bilgileri!

31 Mayıs Pazar günü müzayedesi gerçekleşecek olan projede 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan bulunuyor. Başakşehir Emlak Çadırı iletişim bilgileri kapamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Söğütözü Elmar Towers iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Söğütözü Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Ege Yapı Yedikule iletişim!

Konut, ofis, ticari ünite ve müzeden meydana gelen Ege Yapı Yedikule projesinde ön talep süreci başladı ve satışlar ise yıl sonu başlayacak. İşte Ege Yapı Yedikule iletişim bilgileri...

Sümer Hukuk Kent Evleri iletişim!

Sümer Hukuk Kent Evleri iletişim bilgilerine 0.352 220 80 80 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Garanti Konut tarafından hayata geçirilen proje toplam 420 adet daire yer alıyor.

S Ofis iletişim Haberi

S Ofis iletişim

Dap S Ofis fiyat listesi detaylarını vermeden öne projeden bahsedelim. Kağıthane ilçesinin Çağlayan bölgesinde yükselen projede satış süreci başladı.


Dap S Ofis projesi, Dap Yapı imzası ile Dap Vadisi içerisinde inşa ediliyor. Proje 203 birimden meydana geliyor ve 12 katlı olarak yükseliyor. 


Dap S Ofis projesi  kapalı otopark, 2 mağaza ve 3 ofis katı, 1 giriş ve 4 ofis katı olarak dizayn edildi. Projede 184 tane ofis ile 19 tane dükkan bulunuyor.


Dap S Ofis projesi konum olarak  Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Dap S Ofis projesinde çeşitli imkanlar sunuluyoe. Projede  7/24 özel asistan, back office, özel kurye hizmeti,kuru temizlemeden, kuaför, terzi, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları bulunuyor.


Dap S Ofis fiyat listesi kapsamında...