07 / 05 / 2024

Sa İnşaat adres

Sa İnşaat adres

Sa İnşaat Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Sögüt Aydın tarafından kuruldu. 

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Rüsa İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüsa İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İbrahim Tekbaş tarafından kuruldu.

Simge Sağın 7.5 milyon TL'lik evinin manzarasıyla büyüledi!

Şarkıcı Simge Sağın, Göksu Evleri’nde orman manzaralı çatı dubleksi evinden ayrılarak, Galata'da ilk görüşte aşık olduğu deniz manzaralı, dubleks daireye taşındı. 20 bin kira ödeyen Sağın'ın oturduğu evin fiyatı 7.5 milyon TL. 

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Albayrak tarafından kuruldu.

Simge Sağın kirada oturduğu evi satın aldı!

Şarkıcı Simge Sağın, 2019 yılında kiracı olarak taşındığı evi 1,5 milyon TL ödeyerek satın aldı. Güzel şarkıcının arkadaşlarını ağırlayıp parti verme hayali ise corona virüs sebebiyle suya düştü.

Sa İnşaat Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sa İnşaat Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Sögüt Aydın tarafından kuruldu. 

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Simge Sağın Beykoz'dan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın yeni yıl hediyesi olarak kendine ev aldı. Sağın'ın yeni evi Beykoz'da... 

YDA İnşaat'ın kredi notu uzun vadeli TR AA+, kısa vadeli TR A1!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret'in uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AA+, kısa vadeli kredi derecelendirme notu TR A1,  görünümü ise "durağan" olarak teyit edildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

Sa İnşaat adres Haberi

Sa İnşaat adres

Sa İnşaat Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Sögüt Aydın tarafından kuruldu. 

Sa İnşaat Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi konusu:
a)Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b)Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. c)Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. d) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. e) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve...