04 / 05 / 2024

saadet partisi basın toplantısı kentsel dönüşüm

saadet partisi basın toplantısı kentsel dönüşüm

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu düzenlediği basın toplantısında deprem hakkında görüşlerini paylaştı. Başkan Mutlu; “Her şeyden önce toplanma alanlarımız, kapasiteleri ve yeterlilikleri irdelenmelidir ”dedi.

Saadet Partisi'nden Kanal İstanbul raporu!

Saadet Partisi Ulaştırma ve Altyapı Politikalar Kurulu tarafından son günlerde gündemden düşmeyen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili bir rapor hazırladı. Raporda, Kanal İstanbul projesinin ülke ekonomisini, ekosistemini ve milli güvenliğini nasıl etkileyeceğine ilişkin bilgiler verildi. 

Saadet Partisi, Ayasofya'nın ibadete açılması için 'sanal eylem' düzenledi!

Saadet Partisi Fatih Gençlik Kolları, Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması talebiyle her sene yaptıkları eylemi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle sanal ortama taşıdı.

Saadet Partisi'nin İskitler’deki binasının inşaatı tamamlanıyor!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyet İskitler’de bulunan ve inşaat çalışmalarında sona gelinen yeni genel merkez binasını inceledi.

Saadet Partisi'nden 'Kariye Müzesi cami olarak ibadete açılsın' açıklaması!

Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanlığı üyesi bir grup, Kariye Müzesi’nin cami olarak ibadete açılması için çağrı yaptı. Fatih İlçe Başkanı Serenli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlar Kurulundan milletin gönlünü ferahlatacak bir adım beklediklerini söyledi...

Saadet Partisi'nden Kanal İstanbul teklifi: Parasını verelim vazgeçsinler!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, hükümetin Kanal İstanbul uyarılarını dikkate almamasına şu şekilde tepki gösterdi; "Ranttan dolayı vazgeçemiyorlarsa kendilerine bir teklif sunmak istiyorum. Hesaplasınlar, ne kadar kazanacaklarsa biz millet olarak onlara bunu verelim" 

MHP'den İstanbul depremi konulu basın toplantısı!

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul’da yaşanan 5.8’lik depremden sonra dün Pendik’te olası İstanbul depremini konu alan bir basın toplantısı düzenledi.

Saadet Partisi genel merkez binası için kampanya başlatıldı!

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, yeni bir genel merkez binası yapmak için kampanya başlattıklarını açıkladı.

Saadet Partisi'ni icra ettiren Fatih Erbakan'dan açıklama!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Merkez binasının icra yoluyla boşaltılmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Bu olay tamamen hukuki ve haklı bir sürecin sonucudur" dedi.

Saadet Partisi'ne icra yoluyla tahliye!

Saadet Partisi'nin kira borcunu ödemediği nedeniyle başlatılan haciz işlemi sırasında bina tahliye edildi. Fatih Erbakan’ın, boşaltılan SP’nin binasını kendi partisinin genel merkezi olarak kullanacağı iddia edildi.

Saadet Partisi yeni bina arıyor!

Saadet Partisi yönetimi, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açtığı dava sonucunda mahkemenin verdiği tahliye kararının ardından yeni bir parti binası için arayışa girildi. 

Saadet Partisi'nin genel merkez binası tahliye edilecek!

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz'ün açtığı dava sonucunda Saadet Partisi'nin genel merkez binası 1 ay içinde tahliye edilecek.

Basın Ekspres'te B sınıfı ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı!

Ana yollara bağlantı sağlayan aks, birçok yatırımcı ve ofis arayandan talep görüyordu. 2016 yılı sonuna kadar 270 bin metrekare kiralanabilir yeni ofis alanının ekleneceği Basın Ekspres'de kiralama fiyatları yüzde 10-15 düştü.

Gazeteci Taha Akyol’un ailesine ait tarihi konak basın müzesi olacak!

Yozgat Belediyesi ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile Gazeteci Taha Akyol’un ailesinin uzun yılllar yaşadığı tarihi konak basın müzesine dönüştürülecek. Müze, Türkiye'nin 7. basın müzesi olacak...

saadet partisi basın toplantısı kentsel dönüşüm Haberi

saadet partisi basın toplantısı kentsel dönüşüm

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu düzenlediği basın toplantısında deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özgür Kocaeli’nde yer alan habere göre; Her Cuma günü düzenlediği basın toplantılarında, Kocaeli ve Türkiye ile ilgili farklı konulardan bahseden  Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, bugünkü toplantısında depremle ilgili görüşlerini açıkladı.

Fay hatları üzerinde bulunan Anadolu’nun tarih boyunca birçok şiddetle depreme maruz kaldığını vurgulayan Başkan Mutlu, 17 Ağustos 1999 depreminde binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, Kocaeli depreminden İstanbul Avcılar bölgesi etkilendi ise, İstanbul Avcılar bölgesinde beklenen depremden Kocaeli’nin de etkileneceğini anlattı. 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden 20 yıl geçtiğini, buna rağmen ilimizde kentsel dönüşümün çok yavaş ilerlediğini, yıllar geçtikçe de özellik AK Parti iktidarı ile kentsel dönüşümün rantsal dönüşüme döndüğünü vurgulayan Başkan Mutlu; “Bizler kentsel dönüşüm ile...