30 / 07 / 2024

saadettin turan kimdir

saadettin turan kimdir

A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Turan, geçtiğimiz hafta yapılan emlakkulisi.com sektör buluşmaları toplantısında konut sektörünün sorunları ve yapılması gerekenler hakkında konuştu...

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olan İdris Turan İlter kimdir? Nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte İdris Turan İlter ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Turan Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Saadettin Turan tarafından kuruldu.

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Saadettin Turan: Müşteri para kazanmadan kimse para kazanamaz!

A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Turan, geçtiğimiz hafta yapılan emlakkulisi.com sektör buluşmaları toplantısında konut sektörünün sorunları ve yapılması gerekenler hakkında konuştu...

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Öznur Turan kimdir?

Mimar Öznur Turan kimdir? Mimar Öznur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Öznur Turan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Öznur Turan..

Mehmet Ergün Turan kimdir?

TOKİ Başkanı ve Mühendis Mehmet Ergün Turan'ın, 2019 yerel seçimlerinde İstanbul İli Fatih İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Mehmet Ergün Turan kimdir?

Mustafa Turan kimdir?

Mustafa Turan, MHP'den 2014 Yerel Seçimleri için İstanbul'dan Bakırköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Mustafa Turan kimdir? Mustafa Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Sungur Turan kimdir?

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

saadettin turan kimdir Haberi

saadettin turan kimdir


Müteahhitler kar edebilmek için finansman maliyetlerini yükselttiğini söyleyen A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Turan, TL bazında satılacak konutlar için, dolar bazında hasılat paylaşımı oranı istendiğine dikkat çekti.


Sanayiden para kazanan patronların dahi inşaata girmek istediğini söyleyen Saadettin Turan, cebinde parası olmayanın bu sektöre girmemesi gerektiğini dile getirdi.



A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Turan'ın konuşması şu şekilde;


"2005 yılından beri inşaat sektöründeyim. A Plus Yönetim diye bir proje yönetim firmamız var. Bizim yaptığımız işin aslında bir satış ayağı da var. Yani satış ofislerini yönetiyoruz, satış planlamaları yapıyoruz. Ama temel olarak firmalarla görüşürken "Biz bir satış firması değiliz" diyoruz. "O zaman buraya niye geldiniz?" diyorlar. "Siz çağırdınız" diyoruz. 


Ben ortaokul zamanlarında biraz tembeldim. Aklımda okuldan ziyade başka şeylerdeydi. Babam beni aldı Tahtakale'de bir...