18 / 05 / 2024

saat kulesi onarım

saat kulesi onarım

Yeni Asır’ın içler acısı halini dün manşetten duyurduğu İzmir’in simge yapısı ile ilgili somut adım atıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Saat Kulesi’ne 6 yeni musluk taktı

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kuzey Ankara Girişi'ndeki konutlar için onarım ihalesi!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi 8 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs'ta saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Tarihi Tophane Saat Kulesi yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Feridun Tarım, 33 metre yüksekliğe sahip katlı tarihi Tophane Saat Kulesi'ndeki çalışmaları anlattı. Tarım, kulenin restorasyonunun önümüzdeki yıl tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi konut onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1 -3 -5 -6 -7 -8 -9 ve 15 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi konut onarım ihalesi 3 Mayıs'ta

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1 -3 -5 -6 -7 -8 -9 ve 15 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi ihalesi 3 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Tarihi Saat Kulesi'nde onarım çalışmaları sürüyor!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi esnasında vatandaşların Konak Meydanı'nda bulunan Tarihi Saat Kulesi'ne tırmanması sonucu zarar gören saat, onarılarak yerine monte edildi.

İzmir Saat Kulesi onarımı için ihale yapılacak!

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Konak Meydanı'ndaki 'demokrasi nöbeti'nde tarihi Saat Kulesi'ne tırmananlar, denize bakan yüzündeki camı ve kadranı kırdı.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi bakım onarım işi ihalesi bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap 1168 adet konut projesinde yer alan bazı blokların bakım onarım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Konutları'na bakım onarım işi yapılacak!

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alan muhtelif bloklardaki konutlara ait bakım ve onarım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Londra Big Ben saat kulesi 29 milyon sterlin yatırımla yenilenecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın simge yapılarından tarihi Big Ben saat kulesinde 29 milyon sterlinlik bakım ve tamirat çalışmaları yapılacak. 157 yıldır Londralılara hizmet veren binanın onarımı 3 yıl sürecek.

Osmancık Saat Kulesi Meydanı'ndaki metruk bina yıkıldı!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, metruk yapının yıkılmadan önce mülk sahiplerinin onayının alındığını belirterek “Saat Kulesi Meydanında çökme aşamasına gelmiş metruk bir yapı ekiplerimiz tarafından yıkılmıştır" dedi

saat kulesi onarım Haberi

saat kulesi onarım


Yeni Asır Gazetesi'nin içler acısı halini dün manşet haberiyle kamuoyuna yansıttığı Konak Meydanı'ndaki Tarihi Saat Kulesi için nihayet bir adım atıldı. Uzun süredir tek bir musluğu bile bulunmayan Saat Kulesi'nin çeşmelerine dün İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yeni musluklar takıldı. Ekip yetkilileri, kuledeki 6 musluğu yenilediklerini, bazı musluklarda ise iç tesisatta sorun olması yüzünden değiştirilmeleri için ilgili koruma kurulundan karar çıkması gerektiğini dile getirdi. Daha önce Yeni Asır'a açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Çeşme ve fıskiyelerin değiştirilmesi için kurul kararı gerekmiyor. Ancak, sürekli çalınıyor veya kırılıyor" demişti.


Kurul onay bekleniyor

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İzmir'in en önemli simgesi olan ve binlerce İzmirli'nin her gün buluşma noktası olarak belirlediği, önünde fotoğraf çektirdiği Tarihi Saat Kulesi'nin görenlerin içini sızlatan halini baştan sona düzeltmek için...