03 / 05 / 2024

Sabahat Yıldıran vefat ilanı

Sabahat Yıldıran vefat ilanı

Daııchı Group kurucularında M.Sami Yıldıran ve M.Ali Yıldıran’ın değerli anneleri Sabahat Yıldıran vafat etti. Sabahat Yıldıran'ın vefatı üzerine Daııchı Group çalışanları taziye mesajı yayınladı.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski vefat etti!

New York’un Long Island bölgesinde Cumartesi öğleden sonra saatlerinde özel uçak düştü. Uçakta yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski, pilot ve 2 kişi yaşamını yitirdi..

Yıldırım Holding'te miras kavgası!

10 bini aşkın çalışanı bulunan Yıldırım Holding'te miras kavgası başladı.Mehmet Yıldırım'ın vefatı sonrasında  Hüseyin Can ve Sahra Cansu Yıldırım, kendilerine ait malların tespiti ve hisse devirleri için dava açtı. 

Yıldırım Holding'in acı günü! Mehmet Yıldırım vefat etti!

Yıldırım Şirketler Grubu Başkan Vekili Mehmet Yıldırım geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Yıldırım Davutkadı Mahalle Konağı tamamlandı!

İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki yeni mahalle konağının yapımını tamamladı.

Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık’a sahip çıkıyor!

Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk izlerini bünyesinde barındıran tarihi değerleri ayağa kaldırmaya devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, restorasyon çalışmalarıyla Yıldırım’ın dünyaya açılan penceresi Cumalıkızık’a sahip çıktıklarını ifade etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İlk Baretim etkinliği düzenlendi!

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat ve Mimarlık fakültelerini kazanarak kayıt yaptıran öğrenciler, eğitim hayatlarına ilk baretlerini takarak başladı.

Frank Sinatra'nın Kalifornia'daki villası 5 yıldır alıcı bekliyor!

ABD tarihinin en tanınmış müzisyenlerinden Frank Sinatra'nın 29 yılını geçirdiği lüks villa, sakin konumu ve ABD Başkanı John F. Kennedy'nin de aralarında bulunduğu şöhretleri barındıran geçmişine rağmen 5 yıldır alıcı bekliyor.

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Müteahhitlik'in acı günü! Kent Ray Jackson vefat etti!

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ticaret A.Ş'nin danışmanı Kent Ray Jackson vefat etti. Şirket ve ailesi taziye ilanı yayınladı...

Sabahat Yıldıran vefat ilanı Haberi

Sabahat Yıldıran vefat ilanı

Daııchı Group kurucularında  M.Sami Yıldıran ve M.Ali Yıldıran’ın değerli anneleri Sabahat Yıldıran vafat etti. Sabahat Yıldıran'ın vefatı üzerine Daııchı Group çalışanları taziye mesajı yayınladı.


İşte o mesaj;


Şirketimiz kurucularından M.Sami Yıldıran ve M.Ali Yıldıran’ın değerli anneleri


SABAHAT YILDIRAN


vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhumeye Tanrıdan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı...