15 / 05 / 2024

Şaban Çabuk biyografi

Şaban Çabuk biyografi

Afyon İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk kimdir? Şaban Çabuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şaban Çabuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şaban Çabuk...

Üst katlarda oturanlar alt kattakilere göre daha çabuk yaşlanıyor! 

Ünlü fizikçi Albert Einstein'ın Genel Görelilik Teorisi kapsamında, üst katlarda oturanların alt katlardakilerden daha çabuk yaşlandığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

MTV ve gelir vergisinde son ödeme günü bugün! Borcu olanlar elinizi çabuk tutun!

Yapılandırma kapsamında vergi borçları ile motorlu taşıtlar (MTV) ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinde bugün son gün. Borcu olanlar elinizi çabuk tutun!

İl Özel İdaresi KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor! Başvurular bugün son! Elinizi çabuk tutun

Kamuda istihdam etmek isteyen binlerce kişi araştırmalarına devam ediyor. İŞKUR tarafından yapılan duyuruda, il özel idaresinin KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvurular için son gün bugün. Elizi çabuk tutun. İşte başvuru şartları...

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Altın alacaklar elini çabuk tutsun. Altının uçacağı tarih verildi

Altın alacak vatandaşların ellerini çabuk tutması gerektiği belirtildi. Altın fiyatlarının önümüzdeki temmuz ayından sonra çok yükselmesi bekleniyor.

Dolar bir yükseldi pir yükseldi! Elinde avucunda bir doları bile olanlar çabuk baksın! Dolar tam bu kadar olacak

Dolar/TL kuru bu hafta 23,46 TL seviyesine kadar yükselirken, doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Elinde avucunda bir doları bile olanlar çabuk baksın. Dolar tam bu kadar olacak.

Doların 90 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar elinizi çabuk tutun! Dolar tam bu kadar olacak

Goldman Sachs analistleri 3 Haziran tarihli raporlarında üç, altı ve on iki aylık dönemler için dolar/TL tahminlerini açıkladı. Dolar borcu olanlar elinizi çabuk tutun! Dolar tam bu akadar olacak!

1 doları olan bile yaşadı! Dolar bugün rekor kırdı! Doları olanlar çabuk bu rakama bakın!

28 Mayıs pazar günü gerçekleştirilen seçimlerden sonra, dün tarihin en yüksek seviyesine ulaşan dolar/TL kuru bugün tekrar rekor kırdı. 1 doları olan bile yaşadı! Dolar bugün rekor kırdı! Doları olanlar çabuk bu rakama bakın!

Altın alalım mı? İslam Memiş gram altın için rakam verdi! Bunu yapan şanslı olacak! Elini çabuk tutan kazanacak

ABD borç tavanı anlaşması altın fiyatlarında belirsizliğe neden oldu. Fed faiz oranlarındaki artış endişeleri de altın talebinin olusuz etkiledi. Peki altın alalım mı? İslam Memiş gram altın için rakam verdi! Bunu yapan şanslı olacak! Elini çabuk tutan kazanacak.

İslam Memiş seçim öncesi kendinizi soydurmayın diyerek isyan etti! Bunu yapan zarar etti! Altın almadan çabuk bakın!

Altının efendisi İslam Memiş, seçim öncesi altın alanları ''kendinizi soydurmayın'' diyerek isyan etti. Bunu yapan zarar etti. Altın almadan çabuk bakın.

İŞKUR duyurdu! 13 bin TL maaşla 125 personel alınacak! Son iki gün, elinizi çabuk tutun!

İŞKUR tarafından personel alımı ilanları gelmeye devam ediyor. İŞKUR, kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere 125 Büro Personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı ve bitmesine ise son iki gün kaldı, elinizi çabuk tutun! İşte ayrıntılar...

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alıyor! Elinizi çabuk tutun başvurular sona eriyor!

Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş alacağını duyurdu. Elinizi çabuk tutun başvurular sona eriyor. Peki, başvuru şartları ve tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Şaban Çabuk biyografi Haberi

Şaban Çabuk biyografi

Şaban Çabuk kimdir?

Şaban Çabuk, 1970 yılında İhsaniye’de doğdu. İlk ve ortaokulu Eskişehir’de tamamlayan Çabuk, Bursa Ziraat Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra, yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi, Tarım Önlisans Bölümünde tamamlandı.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gümüşhane Kelkit İlçe Müdürlüğü’nde 1988 yılında memuriyet hayatına adım atan Şaban Çabuk, Kelkit’te yürütülen birçok tarımsal projede aktif olarak görev aldı.


Şaban Çabuk, memuriyet görevinin yanı sıra Kelkit Kaymakamlığı’nın yürüttüğü hayvancılık, kavakçılık, ağaçlandırma, sulama, yem ve süt tesisleri gibi büyük projelerde önemli görevler üstlendi.


Kelkit’te görev yaptığı sıralarda sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem veren Şaban Çabuk, 1992 yılı kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Kelkit Şubesi’nde 1997 yılına kadar yönetici olarak görev yaptı.


Şaban Çabuk, Sivas’ta başlayan vatani görevini Kıbrıs’ta tamamladı


Şaban Çabuk, doğup...