29 / 04 / 2024

Şaban Dalgılıçın evi

Şaban Dalgılıçın evi

İzmir Bornova'da yaşayan Şaban Dalgılıç, polis memuru oğlunu 2016 yılında terör saldırısında kaybetti. 9 ay çalışamayan Dalgılıç'ın kredi borçları birikti, haciz konuldu ve eve satış emri geldi. 

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe gitti!

Bir dönem oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, o sürede beraber yaşadıkları ultra lüks villanın senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin ödemişti. Ayrılığın ardından evi kullanmak istemeyen Dalkılıç ödediği yıllık ücret nedeniyle zarara uğradı. 

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Şehit babası Şaban Dalgılıç'ın evine satış emri geldi!

İzmir Bornova'da yaşayan Şaban Dalgılıç, polis memuru oğlunu 2016 yılında terör saldırısında kaybetti. 9 ay çalışamayan Dalgılıç'ın kredi borçları birikti, haciz konuldu ve eve satış emri geldi. 

Sualtı Turizm Eğitim ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sualtı Turizm Eğitim ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Öztan Sönmez tarafından kuruldu.

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

Şaban Dalgılıçın evi Haberi

Şaban Dalgılıçın evi


İstanbul Beşiktaş’ta yer alan Vodafone Arena Stadı yakınlarında 10 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitiren polis memuru Hüseyin Dalgılıç’ın baba evine haciz konuldu. Baba Şaban Dalgılıç, saldırıdan sonra yaşamını yitirenlerin ailelerine destek amacıyla başlatılan kampanyada toplanan 52 milyon TL’nin kayıp olmasına isyan etti. 

VALİLİK REDDETTİ

Bornova'da yaşayan Şaban Dalgılıç, polis memuru oğlunu 10 Aralık 2016 yılında bombalı terör saldırısında yitirince psikolojik sorunlar yaşadı. Bu süreçte 9 ay çalışamayan Dalgılıç, hırdavat malzemeleri sattığı dükkânını borçlarından dolayı kapattı. Daha sonra inşaat işçiliği yapan Dalgılıç, 20 Aralık 2017 tarihinde mesai sırasında iş kazası geçirerek yaralandı. Vücudunda 2 kırık tespit edilen Dalgılıç, 7 ay boyunca koltuk değneğiyle yürüdü. Geçen sürede kredi borçları biriken şehit babasının banka hesaplarına da elektronik haciz konuldu....