07 / 07 / 2024

Şaban Sadak

Şaban Sadak

Pozitif Group İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Sadak, Ayhan Korkmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Mavera Bahçeşehir Köşe Çarşı'da kuruldu.

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Almanya Başbakanı'ndan enerji fiyatlarında ortak çaba vurgusu!

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, artan gaz, petrol, kömür ve elektrik fiyatlarının düşmesi için Avrupa ülkeleri arasında ortak çabanın gerektiğini bildirdi.

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şaban Demirkol tarafından kuruldu.

Çankırı Şabanözü’ne TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Şabanözü projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Şabanözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Şabanözü 2022 sosyal konut projesi...

Gde Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gde Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatih Göl, Furkan Göl, Mesut Denizci ve Şaban Göl ortaklığında kuruldu.

Altaş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Şaban Altaş tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Kemal Sunal'ın o filmindeki meşhur domates sahnesi gerçek oldu!

Kemal Sunal'ın ilk kez 1984 yılında beyazperdede yayınlanan filmi Orta Direk Şaban filmi 36 yıl sonra günümüz Türkiye'sinde gerçek oldu. Domatesin fiyatı rekor kırdı vatandaş 'manavdan bir domates' alacak duruma geldi. Domatesin kilosu pes ettirdi.

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Akdoğ İnşaat Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğ İnşaat Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Küçük tarafından kuruldu.

Şaban Sadak Haberi

Şaban Sadak

Pozitif Group İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Sadak, Ayhan Korkmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Pozitif Group İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.      ...