30 / 04 / 2024

Şaban Topal

Şaban Topal

KONYA Müteahhitler Birliği yönetim kurulu, merkez binalarında basın mensupları ile kahvaltılı programda bir araya geldi. Toplantıda Konya Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Şaban Topal, konuşma yaptı.

'İnşaatta çalışacak usta ithal edilmeli!'

İMKON Denetim Kurulu Üyesi Şaban Topal, inşaatta çalışacak işçi eksikliğine dikkat çekerek ithal usta önerisinde bulundu. 

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Çankırı Şabanözü’ne TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Şabanözü projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Şabanözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Şabanözü 2022 sosyal konut projesi...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021!

TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Çankırı Şabanözü projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan 68 adet konut için başvurular başladı.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

TOKİ Çankırı Şabanözü 101 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Konya'da konut fiyatları yükseldi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ve Şaban Topal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Topal, pandemi sonrası Konya'daki emlak piyasası hakkında bilgi verdi.

Şehit babası Şaban Dalgılıç'ın evine satış emri geldi!

İzmir Bornova'da yaşayan Şaban Dalgılıç, polis memuru oğlunu 2016 yılında terör saldırısında kaybetti. 9 ay çalışamayan Dalgılıç'ın kredi borçları birikti, haciz konuldu ve eve satış emri geldi. 

Şaban Topal Haberi

Şaban Topal

Toplantıda konuşan Konya Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Şaban Topal, sözlerine hain terör saldırıları sonucu şehit olan askerlere rahmet dileyerek başlarken 17 Ağustos faciasını hala unutmadıklarını belirtti. 



KOMÜT'ün hedeflerinden bahseden Topal, Konya'da ki Müteahhitlerin sesi olmak için uğraştıklarını söyleyerek her vatandaşı ev sahibi yapmak için çabaladıklarını belirtti. Koalisyon tartışmaların olumsuzlukla sonuçlanması üzerine doların artış göstemıesi ev satışlarını ne kadar etkiler sorusu üzerine ise Topal, bu durumun ister istemez inşaat sektörüne olumsuz yansıyacağını kaydetti.



Anadolu...