03 / 05 / 2024

Şaban Uluğ

Şaban Uluğ

İhsanoğulları Gıda Turizm Taşımacılık İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 26 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Uluğ Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

İzmit Ulu Cami'nin yıkım kararı yargıya taşındı!

Tuna Evleri yapılırken yıkılmak istenen ancak yargı kararıyla yıkımı durdurulan Ulu Camii, şimdi de yakınında açılan tekel bayi sebebiyle mahkemelik oldu. Cami Yaşatma Derneği, konunun takipçisi olacak.

Muğla Şaban Ağa Camii restore edilecek!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Stratonikeia Antik Kenti'ndeki Osmanlı dönemine ait Şaban Ağa Camisi, restore edilecek. Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan caminin restorasyon çalışmalarına ileriki günlerde başlanacak.

İzmir Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı projesinin toplantısı 8 Aralık'ta!

İzmir Menemen'de bulunan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı Ve Gübre İşleme Tesisi İlavesi projesinin ÇED toplantısı 8 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Kadıköy rıhtım bölgesine Ulu Cami yapılacak!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü’nün talepleri doğrultusunda, Kadıköy rıhtım bölgesine, kalabalık cemaate uygun büyüklükte yeni bir ‘Ulu Cami’ yapılacak. Nuhoğlu, cami projesi için hukuki süreç başlatacaklarını söyledi.

Kadıköy Caferağa Ulu Camii imar planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kadıköy Caferağa'da İDO İskelesi'nin güneyine planlanan Ulu Camii 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve raporları onayladı...

Adıyaman Ulu Cami aslına uygun restore edilecek!

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Ulu Cami ile ilgili yerel basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi camide yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman Ulu Cami restore ediliyor!

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Ulu Cami ile ilgili basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi camide yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman Ulu Camii restorasyon çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Ulu Camii’nde restorasyon çalışmaları devam ederken, 113 yıllık kuzey giriş kapısı tarihe ışık tutuyor.

Adıyaman Ulu Camii restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman Ulu Camii’nde restorasyon çalışmaları devam ederken, 113 yıllık kuzey giriş kapısı tarihe ışık tutuyor.

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi

Hatay Uluçınar Köprüsü 3 ay içinde yapılacak!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi.

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 55 yıllık Uluçınar Köprüsünün köprü ayaklarında zamanla artan trafik yükü ve art arda yaşanan sel felaketleri nedeniyle meydana gelen çökme ve yıpranmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak

Hatay Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Meclis iki gündem maddesiyle toplanıldı. Toplantıda Uluçınar Köprüsü'nün yeniden yapılmasına karar verildi.

Şaban Uluğ Haberi

Şaban Uluğ

İhsanoğulları Gıda Turizm Taşımacılık İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Şaban Uluğ Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


İhsanoğulları Gıda Turizm Taşımacılık İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi iş konusu;a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir....