27 / 04 / 2024

Sabancı Merkez Camii

Sabancı Merkez Camii

Erdoğan'ın Kahramanmaraş'ı gezerken çok beğendiği bu cami, Çamlıca tepesine yapılacak cami için de ilham kaynağı oldu

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

Londra Cambridge Merkez Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da Cambridge Merkez Cami açılışı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Cambridge Cami 5272 metrekare, bin 300 kişilik kapasiteye sahip. Çevre hassasiyeti, güneş panelleri ile Avrupa'nın ilk çevre dostu camisidir" diye konuştu.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Antalya Gebiz Camii yenilendi!

Antalya'da yer alan Gebiz Merkez Camii’de bakım, onarım, tadilat çalışmaları gerçekleştirildi.

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Batman Hasankeyf TOKİ 47 konut ihalesi yarın!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi 23 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Üsküdar Kirazlıtepe Merkez Camii'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçireceği Kirazlıtepe Merkez Camii’nin temeli atıldı.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan vefat etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Enver Turan'ın cenazesi yarın Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

DİTİB Köln Merkez Camii 29 Eylül'de açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı DİTİB Köln Merkez Camisi'nde sona gelindi. Camii, 29 Eylül'de hizmete açılacak.

Sabancı Merkez Camii Haberi

Sabancı Merkez Camii

İstanbul ’un Çamlıca Tepesi’nde yapımı planlanan cami için Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Hacı Mehmet Güner’in görevlendirilmesinin ardında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın geçen mayıs ayında gezdiği Kahramanmaraş’ın Mercimektepe bölgesindeki 4 minareli Abdulhamid Han Camii’ni çok beğenmesinin yattığı belirtildi. 


Kahramanmaraş’ın dört bir yanından görülen Abdulhamid Han Camii’nin mimarı Hacı Mehmet Güner, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da camiyi gezmesinin ardından haziran başında belediyeden ayrılıp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda görevlendirildi.



ABDULHAMİD HAN CAMİİ’NİN TEMELİNİ NECMETTİN ERBAKAN ATMIŞTI 

25 bin kişinin aynı anda ibadet edebildiği Abdülhamid Han Camii’nin temeli 1993’te Refah Partisi Genel Başkanı iken merhum Necmettin Erbakan tarafından atıldı. Erbakan, dönemin Refah Partili Belediye Başkanı, daha sonra Fazilet ve AK Parti ’den iki dönem milletvekili seçilen Ali Sezal’la birlikte cami inşaatına...