25 / 07 / 2024

Sabırlı Stf İnşaat adres 

Sabırlı Stf İnşaat adres 

Sabırlı Stf İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazim Serkan Şahbaz tarafından kuruldu.

İller Bankası Genel Müdürlüğü binasının inşaatı 488 milyon TL'ye mal oldu!

Ankara’da İller Bankası Genel Müdürlük binasının inşaat ve tadilat maliyeti gündeme düştü. Binanın yapımına ve tadilatına ödenen toplam tutar 488 milyon TL’ye ulaştı.

Gram altın o tarihte 2 bin 500 TL olacak! Uzman isim tek tek anlattı

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli bir uyarıda bulundu. Altının mevcut durumda yükseliş trendine girmiş olmasına rağmen, Memiş, bu değerli metal için sabırlı olmanın gerekliliğini vurguladı. Memiş, gram altının 2500 TL seviyesine ulaşacağı tahmini bir tarih paylaştı.

İstanbullular acilen baksın! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli! Hazırlıklarınızı yapın!

İstanbullular acilen baksın... Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli... Hazırlıklarınızı yapın...

Gümüşün gramı 18 TL'ye düşecek diyen İslam Memiş sonrasında olacakları peş peşe açıkladı! Sabırlı olan kazanır...

Gümüş fiyatları, yükselen dolar/TL kurunun etkisiyle rekor kırdı. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için İslam Memiş gram fiyatınınn 18 TL'ye düşeceğini sonrasında ise olacakları peş peşe açıkladı. Sabırlı olan kazanır...

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Altında son tren kalkıyor! Hazırlıklarınızı tamamlayın! Gram altın tam bu kadar olacak! Bakmayan bin pişman olacak

Altın Piri İslam Memiş, altın konusunda vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Gram altındaki yükseliş ise hız kesmiyor. Altında son tren kalkıyor! Hazırlıklarını tamamlayın! Gram altın tam olarak bu kadar olacak! Bakmayan bin pişman olacak..

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Dolarda yıl sonunda bu olabilir! Hazırlıklarınızı yapın! Son 3 ay!

Dolar için kritik açıklama yapıldı! Analistlerden yapılan açıklamalara göre; dolarda bu olabilir! Hazırlıklarınızı şimdiden yapın! İşte ayrıntılar…

Sab Turizm İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sab Turizm İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ali Hadar Şimşek ve Stefan Westermayer ortaklığında kuruldu.

Baghırlı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Baghırlı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Habıl Bagırlı tarafından kuruldu.

YDA İnşaat'ın 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

YDA İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ait konsolide sınırlı rapora göre; şirketin hasılatı inşaat-taahhüt alanında 1 milyar 582 milyon 599 bin 861 TL oldu. 

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Sabırlı Stf İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabırlı Stf İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazim Serkan Şahbaz tarafından kuruldu.

Sabırlı Stf İnşaat adres  Haberi

Sabırlı Stf İnşaat adres 

Sabırlı Stf İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazim Serkan Şahbaz tarafından kuruldu.

Sabırlı Stf İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...