03 / 05 / 2024

sabit efendi konağı açıldı mı

sabit efendi konağı açıldı mı

Tarihi Sabit Efendi Konağı’nda çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını duyuran Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Konağın tarihi dokusuna uygun iç cephe çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz" dedi

Nallıhan'da tarihi konaklar onarılarak hizmete sunulacak!

İpekyolu üzerinde bulunan Nallıhan'da, eski yapılar turizmin hizmetine sunuluyor.150 yıllık Hocazade Mustafa Efendi Konağının intifa ve kullanım hakkı yapılan sözleşme ile Nallıhan Belediyesi'ne devredildi.

Kasım Efendi Mahalle Konağı hizmete açıldı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan dördüncü Mahalle Konağı olan “Kasım Efendi Mahalle Konağı” düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine bir çok belediye başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Portakal Hafız Efendi Konağı restore edilecek!

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, mayısta çıkan yangında zarar gören tarihi konağın restorasyonu için 2 milyon 779 bin 889 lira ödenek ayrıldığı belirtilerek, restorasyon ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceği bildirildi.

Sabit Efendi Konağı’nda yenileme çalışmaları tamamlandı!

Başkan Zeki Toçoğlu dönüşümle ilgili şu ifadeleri kullandı; Bugün de şehir tarihinde önemli bir yeri olan Sabit Efendi Konağı’nı çağın gerekliliklerine uygun bir dönüşüm çalışması ile hizmetinize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz, dedi.

Ayçiçeği Vadisi planı görüşülecek!

Ayçiçeği Vadisi planı görüşülecek. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında Camili 2 de inşa edilecek Ayçiçeği Vadisi ile Sabit Efendi Konağının sivil toplum kuruluşlarının kullanımına açılması konusu görüşülecek

Zeki Toçoğlu: Tarihi Sabit Efendi Konağı’nı kısa sürede yenileyeceğiz!

Çalışmaların devam ettiği Tarihi Sabit Efendi Konağı’nda incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşallah kısa süre içerisinde Tarihi Konağı şehrimize hediye edeceğiz” dedi.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi ihale aşamasında!

Tarihi Sabit Efendi Konağı yapım ve Faik Baysal Kütüphanesi yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin de ihale aşamasında olduğunu ifade etti.

Sakarya Sabit Efendi Konağı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Sabit Efendi Konak inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar: Şehrimizin kültür mirasları arasında gösterilen Sabit Efendi Konağı inşa çalışmalarımıza devam ediyoruz, dedi.

Türofed yönetimi Amasya'daki otelcilerle sezonu değerlendirdi!

Murat Toktaş, KATİD Genel sekreteri Onur Bıyıklı ve KATİD Yönetim kurulu üyesi Ertuğrul UZAK ile Amasya Emin Efendi Konağının ev sahipliğinde Amasyalı otelcilerle bir araya geldi.

Tarihi Sabit Efendi Konağı eski günlerine kavuşacak!

Şehrin birçok noktasında kentsel yenileme ve tasarım çalışmalarının hayata geçirildiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oklar. Tarihi Sabit Efendi Konağı' ndaki çalışmaların tamamlanacağını müjdeledi...

Tarihi Sabit Efendi Konağı'nın yapım çalışmaları devam ediyor!

Şehrin birçok noktasında kentsel yenileme ve tasarım çalışmalarının hayata geçirildiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oklar. Tarihi Sabit Efendi Konağı'ndaki çalışmaların tamamlanacağının müjdesini verdi.

Tarihi Sabit Efendi Konağı açılış için gün sayıyor!

Tarihi Sabit Efendi Konağı’nda çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını duyuran Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Konağın tarihi dokusuna uygun iç cephe çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz" dedi

Tarihi Sabit Efendi Konağı'nın restore çalışmalarında sona gelindi!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oklar, "Konağın tarihi dokusuna uygun iç cephe çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. İnşallah kısa süre içerisinde Sabit Efendi Konağı'nı şehrimize tekrar kazandıracağız" dedi.

sabit efendi konağı açıldı mı Haberi

sabit efendi konağı açıldı mı


Tarihi Sabit Efendi Konağı’nda çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını duyuran Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Konağın tarihi dokusuna uygun iç cephe çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. İnşallah kısa süre içerisinde Sabit Efendi Konağı’nı şehrimize tekrar kazandıracağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Tarihi Sabit Efendi Konağı yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin birçok noktasında kentsel yenileme ve tasarım çalışmalarının hayata geçirildiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Tarihi Sabit Efendi Konağı’ndaki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını müjdeledi. Kat yapım çalışmalarının sonlandırıldığını da sözlerine ekleyen Oktar, iç cephe çalışmalarının konağın tarihi dokusuna uygun olarak devam ettiğini ifade etti.


Kaplama Çalışmaları Sona Erdi

Oktar, “Tarihi Sabit Efendi Konağı’nda devam eden çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Daha önce kat yapım çalışmalarımızı tamamlamış, konakta iç...