02 / 05 / 2024

sabit taksit imkanları dumankaya inşaat

sabit taksit imkanları dumankaya inşaat

Gayrimenkul sektöründe müşteri beklentilerine odaklı çalışmaları ile öne çıkan Dumankaya İnşaat, Ağustos ayında müşterilerine cazip bir teklif sunuyor.

TOKİ mağdurlarından yeni eylem: 'Sabit taksit olan hakkımızı geri istiyoruz'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan ev alarak mağdur olan vatandaşlar AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. 

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden ''Media Market'' yine büyük bir kampanya ile müşterilerini mutlu etti. 30 Nisan'a kadar sürecek olan seçili telefonlarda 10 aya kadar %0.69 12 aya kadar %0.89 faiz oranları ile sunulan kampanyanın detayları haberimizde.

Evlenenler evini yenileyeneler bu fırsat kaçmaz! Uygun taksit imkanları sizi bekliyor! 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'dan harika kış fırsatı. Vestfrost marka buzdolabını ayda 683 TL ödeyerek 9 ay taksitle buzdolabınızı yenileyebilirsiniz. Peki Vestfrost VF1268 300 Lt Buzdolabı ne kadar?

Hepsiburada'nın avantajları bitmiyor! Vestfrost buzdolabında büyük ödeme kolaylığı... 4 Ocak fiyat listesi

Hepsiburada'dan çok cazip bir kampanya daha. Vestfrost VF 1268 300 lt buzdolaplarında, 'hemen al sonra öde' seçeneği ve ayda 683 TL ödeyerek 9 aya varan taksit  imkanlarından faydalanın. Peki Vestfrost VF 1268 300 lt buzdolabı ne kadar?

HSBC’den dev kampanya! Özel faiz oranı ve sabit taksitli kredi imkanı!

HSBC, kredi çekmek isteyenler için büyük kampanyasını duyurdu. Şimdi HSBC’den kredi çekmek isteyenlere özel faiz oranları ve sabit taksit imkanı sunuluyor.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

MTV ödemelerinin son günü yaklaşıyor. Bankalar MTV ödemesine özel faizsiz taksit imkanlarını açıkladı

MTV ödemelerinin ikinci taksiti temmuz ayı itibarıyla gerçekleşiyor. Gerek özel gerekse devlet bankalarından MTV ödemelerine ilişki faizsiz taksit imkanı. İşte detaylar…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası 2018!

Sur Yapı'nın yeni kampanyasında peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksit imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 5 projede geçerli olacak. 

Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

FuzulEv’den okula dönüş kampanyası!

FuzulEv, okulların açılış dönemine özel kampanya başlattı. İndirim ve taksit imkanlarının sunulduğu kampanya 20 Eylül’e kadar sürecek. 

sabit taksit imkanları dumankaya inşaat Haberi

sabit taksit imkanları dumankaya inşaat

Gayrimenkul sektöründe müşteri beklentilerine odaklı çalışmaları ile öne çıkan Dumankaya İnşaat, Ağustos ayında müşterilerine cazip bir teklif sunuyor.


40 aya varan sabit taksit


Dumankaya'nın resmi sitesi üzerinden Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde geçerli olmak üzere hayata geçirilen kampanyada 60 ay %0,40, 120 ay %0,74 faiz, sıfır peşinat, peşinat konut tesliminde ve dosya masrafsız ve faizsiz 40 aya varan sabit taksit imkânları bulunuyor.


Kampanya kapsamında Ritim İstanbul’da 3+1 daire 844 bin TL,  hi-fit projesinde 2+1 daire 432 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kaliteli bir hizmet anlayışı ile yüksek müşteri memnuniyetini sağlamayı amaç edinen bir kuruluş olarak Ağustos ayında da müşterilerini memnun edecek bir kampanya hazırladıklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya şunları söyledi. “Her aşamada mutlu ev sahipleri...