03 / 05 / 2024

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden ''Media Market'' yine büyük bir kampanya ile müşterilerini mutlu etti. 30 Nisan'a kadar sürecek olan seçili telefonlarda 10 aya kadar %0.69 12 aya kadar %0.89 faiz oranları ile sunulan kampanyanın detayları haberimizde.



Media Markt, Avrupa'da tüketici elektroniği, ev aletleri ve kişisel bilgisayar perakendecisidir. Şirket 1979'da Almanya'da kuruldu ve o zamandan beri Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Avusturya ve Polonya dahil olmak üzere 14 Avrupa ülkesinde 800'den fazla mağazaya ulaştı.

Media Markt, TV'ler, bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler, kameralar, ses cihazları, mutfak aletleri ve diğer birçok elektronik ve ev eşyası dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Şirket ayrıca birçok ürününün kurulum ve onarım hizmetlerini de vermektedir.

 MediMarkt ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

Media Markt'ın en önemli satış noktalarından biri rekabetçi fiyatlandırmasıdır. Şirket fiyat eşleştirme garantisi sunuyor, yani bir müşteri başka bir yerde daha düşük fiyata reklamı yapılan bir ürün bulursa, Media Markt bu fiyatı karşılayacaktır. Media Markt aynı zamanda ürünlerinde sık sık indirim ve promosyonlar yürütür ve bu da onu iyi bir anlaşma arayan müşteriler için popüler bir yer haline getirir.

Media Markt, fiziki mağazalarına ek olarak, müşterilerin evlerinin rahatlığında ürünlere göz atıp satın almalarına olanak tanıyan bir çevrimiçi mağaza da işletmektedir. Şirket ayrıca eve teslim ve tıkla ve al hizmetleri sunarak müşterilerin istedikleri ürünlere ulaşmasını kolaylaştırıyor.

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!


Geri Dön